Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kutlu Doğum Kutlu Peygamber Salih Suruç

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517654

ÖZELLIKLER :

Yazar: Salih Suruç Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Yayınları EAN: 9786050822335

TÜR :

Dini Kitaplar

Mübarek hayatı en ince ayrıntısına kadar kayıt altına alınan… Getirdiği nur ile milyarların gönlüne Sevgili, akıllarına Muallim ve ruhlarına Sultan olan Hz. Muhammed'in(sav) hayatını, Dünya Siyer ödülüne sahip Salih Suruç'un kaleminden, bir roman akıcılığı tadında, duygu ve coşku yüklü bir üslupla siz değerli okuyucularla buluşturuyoruz… Kitap, Efendiler Efendisinin (sav), bir mükemmel insan olarak hayatını anlatıyor, O'nun asıl gücü ve dayanağı olan manevi şahsiyetine, yani risâletine de dikkatleri çeviriyor. Bu yönüyle de, salt siyer anlatıcılığından öteye O'nun cennet iklimini tasvir ederek ortaya koyan bir eser… İnsanî özellikleri işlenirken eserde, bize yüce Rabbimizin sözlerini aktaran Peygamber Efendimizin (sav) ruhaniyetinin kapıları da aralanmakta. Bu kitabı tekrar tekrar okuma ihtiyacı duyacak ve her okuyuşta da En Sevgiliye yeniden kavuşmuş hissedeceksiniz kendinizi. O'nu (sav) nasıl sevebileceğinizi anlayacaksınız bir kez daha… Ufuk Peygamberinin tüm zamanı kucaklayan, sonsuz saadete çağıran tatlı sesinin, bu eserle yeniden yüreğinizde yankılandığını duyacaksınız. Peygamber Efendimizin hayatı, kronolojik bir disiplin içerisinde işlenirken, tarihi olaylar içerisinde O'nun ahlakî özellikleri de başarıyla vurgulanıyor. Tüm yönleri ile Hz. Peygamberin hayatını "okumak" için, "Allah'ın Elçisi Hz. Muhammed'in (sav) Hayat'ına çağıran bu küçük kitapçık, belki de hayatınızın yeni bir dönüm noktasını oluşturacak! (Tanıtım Bülteninden) İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 256 Baskı Yılı: 2016 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 170 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Yayınları

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Nisan Pazartesi-10 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$6.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER