Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kış Hasadı Shems Friedlander

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518461

ÖZELLIKLER :

Yazar: Shems Friedlander Dil: Türkçe Yayın Evi: Sufi Kitap EAN: 9786055215736

TÜR :

Dini Kitaplar

"Şeyh Efendi ve dervişlerinden birkaçı yerde kurulmuş bir halkanın içinde diz üstü oturuyorlar. Davet edilmiş değilim ama yine de hazretleri biraz kenara iteliyor ve aralarına oturuyorum. Zikir başlıyor ve Allah'ın esmasını tekrar ediyorum; salınıyorum, sallanıyorum, bunlar bana çok tabii geliyor. Hatta öyle ki zikir bir parçam hâline geliyor. Ruhum evine, ocağına kavuşmuş gibi…" -Shems Friedlander- Boston, Massachusetts'te başlayan bir çocukluktan Sanat Okulu'nda geçen senelere, Boston Record-American'daki muhabirlik deneyiminden Swami Muktananda'nın uçma derslerine, sanat galerilerinden Konya'ya uzanan, Şeyh Muzaffer Efendi'den Safer Baba ve semazenlere kadar pek çok kişiyi içine sığdıran 74 yıl... Müzikler ve rayihalar eşlik ediyor bu hatıralara... İstanbul geceleri, Kahire günleri ve sayfalara not düşülen daha nice hatıralar… Sanat ve kültür alanında "Dünyadaki En Etkin 500 Müslüman" arasında gösterilen Shems Friedlander'ın yeni kitabı KIŞ HASADI, bir mutasavvıfın tasavvuf yolculuğunda, Bob Dylan'dan Mevlânâ'ya kadar pek çok kişiye temas eden hayat hikâyesini konu ediniyor. TOYNAK SESİNİ DUYUNCA ZEBRA GELSİN AKLINA isimli kitabının ardından bu kez kendi hayatını anlatan Shems Friedlander, ilginç anekdotlar ve hayatından fotoğraf kareleriyle tasavvufla nasıl tanıştığını ve sonrasında değişen hayat seyrini okurlarıyla paylaşıyor. (Tanıtım Bülteninden) İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 272 Baskı Yılı: 2016 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 194 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Sufi Kitap

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$12.00

$10.99
HEMEN AL $9.89

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER