Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Termo Deri Ciltli Kuranı Kerim Medine Hatlı Hafız Boy Gold 4897654305556

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026212
Kuranı Kerim Özellikleri
Hafız Boy (20 x 14 cm)Medine HatlıKabartma Desenli Termo Deri CiltliBirinci sınıf kağıt olan Şamua kağıttan üretilmiştir.Karekod Özellikli (8 Farklı Hafızdan Dinleyebilirsiniz)Parlak Altın Görünümlü Sayfa KenarlarıAğırlık: 660gr
Kuran-ı Kerim'i mükemmel bir şekilde sunan bu özel ürün, her Müslüman'ın evinde bulunması gereken önemli bir kitaptır. Medine Mushafı'na özgü güzel ve estetik yazı stili olan Medine Hatlıdır. Lüks ve dayanıklı termo deri kaplaması, Kuran'ın uzun süre dayanmasını sağlar ve kullanım sırasında konfor sağlar. Karekodu kullanarak Kuran metnini sekiz farklı hafızın tilavetiyle dinleyebilirsiniz, böylece Kuran'ı anlamaya ve hafızlık bilgilerinizi geliştirmeye olanak sağlar.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


28 Mayıs Salı-30 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$81.00

$37.99