Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Peygamberler Tarihi Ciltli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

515105

ÖZELLIKLER :

Yazar: Muhammed Zahid Mutlu Dil: Türkçe Yayın Evi: Çığır Yayınları Baskı: 1 EAN: 9786058135802 Cilt Durumu: Ciltli Ebat: 16,5 x 23,5 Kağıt Türü: İthal Kağıt Sayfa Sayısı: 816 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Bilim & Müh. Kitapları Diğer Dergi ve Kitaplar Eğitim-Öğretim Kitabı Tarih Kitapları

Kitap ve peygamber göndererek insanlığa Hak yolu gösteren ve bizlere Müslüman olma şerefini bağışlayan Rabbimize hamd tevhid mücadelesinin önderleri peygamberlerine salat ve selam olsun.İnsanlık tarihi aynı zamanda peygamberler tarihidir. Zira insan oğlunun ilk atası olan Hz. Âdem (a.s.) aynı zamanda ilk peygamberdir. Bunun böyle olduğunu bizlere her şeyden evvel var olan zamanın da yaratıcısı ve sahibi bulunan ve her şeyden haberdar olan Allah Teâlâ haber veriyor. Yer yüzüne ilk hakim olan tevhid inancıdır. Küfür ve şirk inancı ise arızidir sonradan çıkmıştır. Dolayısıyla tevhid inancının yer yüzüne hakim olması asıl şirk ideolojisinin hakim olması ise arizi / geçici bir durumdur. Müslümanlar gaflete daldıklarında Allah Teala onları ikaz etmek ve Hakkın taraftarlarını imanlarında sınamak için zaman zaman küfür ve şirk ideolojilerine de iktidar alanını açar.Zira Hak-batıl savaşı insanlık var oldukça var olacak hangi taraf daha hazırlıklı ve daha istekli olursa o taraf yeryüzü hakimiyetini elde edecektir.Peygamberler tarih boyunca süren Hak-batıl savaşında Hakkın önderleri ve tevhid mücadelesinin kandilleridirler. Onlarla insanlık yolunu bulur onların getirdiği ilahi vahiyle şirk bataklığına saplanmış toplumlar kurtuluşa erer. Onlar olamasaydı tarihin kaydettiği o azgın diktatörlere karşı çıkmaya tarihin akışını değiştirmeye kimse cesaret edemezdi.Kur'a-ı Kerim'de hayatları ve mücadeleleri anlatılan peygamberlerin her birisinden alınacak çok önemli dersler ve ibretler vardır. Zira "Peygamberler Tarihi" aynı zamanda tarih boyunca verilen tevhid mücadelesinin de tarihidir.İncelediğiniz kitap üç ana bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde peygamberlik kavramı peygambere olan ihtiyaç peygamberlerin özellikleri ve görevlerinden bahsedilmektedir. İkinci bölümde ise son peygamber hariç diğer peygamberlerin hayatları ve mücadeleleri anlatılmaktadır. Üçüncü bölümde ise âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimiz anlatılmaktadır.Selam ve dua ile..Muhammed Zahid Mutlu

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-07 Mayıs Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$40.00

$31.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER