Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kuranı Kerim Satır Arası Transkript Ve Tecvid İle Türkçe Kelime Okunuşlu Kelime Meal Rahle Boy 9789944199704

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1027417
Eser Özellikleri:
Derleyici: Elmalılı Hamdi Yazır Sadeleştiren: Mehmet Şirin Doğan (Emekli Çanakkale Müftüsü) Yayın Tarihi: 2014-01-01 Baskı Sayısı: 1. Baskı Dil: ARAPÇA,TÜRKÇE Sayfa Sayısı: 639 Cilt Tipi: Ciltli Kağıt Cinsi: Şamua Kağıt Boyut: 20 x 28 cm
Ağırlık 1,458 gr.AÇIKLAMA
Her insan Kur’an okumayı öğrenebilir... Günümüz teknolojisi bu konuda da insanların hizmetine birçok ürünler sunmaktadır. İnteraktif CD’ler, internet, kasetler, elifba kitapçıkları gibi çok çeşitli imkanlar vardır.
Her şeye rağmen Kur’an’ı arapçasmdan okuyamayanlar için hazırlanmış olan bu eserde, her kelimenin altında gösterilen transkripsiyon işaretlerine riayet edildiği zaman, daha az yanlışsız okunacaktır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


23 Mayıs Perşembe-25 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$162.00

$74.99