Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

İslam Ve İnsan Hakları

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

514650

ÖZELLIKLER :

Yazar: Yrd. Doç. Dr. Tevhid Ayengin Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 2 EAN: 9789752419032 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 13,5 x 19,5 Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt Sayfa Sayısı: 120 Basım Yılı: 2017

TÜR :

Dini Kitaplar Kültür Kitapları Sosyoloji Kitapları

İnsan hakları dili dini rengi cinsiyeti ne olursa olsun bütün insanların kişisel saygınlıktan dolayı doğuştan sahip oldukları haklarını ifade etmekte ve her insanı doğrudan ilgilendirmektedir. Dolayısıyla müslümanları da ilgilendirmektedir. Çünkü dünya nüfusunun dörte biri yani bir milyardan fazla insan kendini müslüman olarak tanımlamakta. İslam onların hayatında bir şekilde etkili olmakta ve uluslararası düzeydeki insan hakları çalışmalarına müslümanlar bugün aktif olarak katılmaktadır. Bir yandan dinin talepleri diğer yandan evrensel olduğu savunulan insan haklarına yaklışımı önem taşımaktadır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


09 Mayıs Perşembe-11 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$15.00

$11.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER