Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hanımefendi Tesettür Ederim Burak Kızıldaş 9786054709670

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1026754
Hanımefendi! Tesettür EderimBurak KızıldaşMUALLİM NEŞRİYAT
Yazar: Burak Kızıldaşİthaf: Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz. K.s.Yayınevi: Muallim NeşriyatKategori: Evlilik - Aile - Çocuk KitaplarıKapak Tasarımı: Muhammed ÜnalSayfa Sayısı: 159Boyut: 13.5x21 cmBasım Yeri: İstanbul - 2017Kapak Türü: Karton KapakKağıt Türü: Kitap KağıdıDili: Türkçe
'Ey Peygamber! Zevcelerine ve kızlarına ve Mü'minlerin Kadınlar'ına de ki, üzerlerine cilbablannı (çarşaflarını) sıkı örtsünler. Bu, onların tanınmalarına ve eza edilmemelerine en yakın (en muvafık) bir sebeptir. Ve Allah en çok mağfiret edendir, çok merhametli olandır.' (Ahzap Suresi; 59)
Mıknatısın başıboş demir parçalarına tesir edip çekim alanına topladığı gibi, serseri fikir ve hayatımızı kendisine çekip bizi İslam'ın yörüngesine oturtan Efendim Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretleri’ne ithafen....
Çok acı bir tecrübe şunu gösteriyor: Tesettürden mahrum olan ve namahrem ile aynı mecliste olmaktan çekinmeyen kadın; fıtrat-i aslıyyesi olan hikmeti kaybediyor, ruhundaki kadınlığı hiç edip, nikahlısı dahi olsa erkeğine yalnızca şehvetini teskin edecek bir et ve kan yığını oluyor.
Markaların her geçen sene daha da daraltarak ortasından sıkılmış diş macununa benzettiği belden oturtma pardesü modaları; göz rengine ve güneşe duyarlı tasarladıkları yanar-dönerli eşarplar; daha güven verici ses tonuna sahip yüksek topuklu ayakkabılar; ilham kaynaklarının Kur’an olmadığının ne kadar gür bir seda ile haykırmaktalar. Asrın, Müslüman Kadınını düşürdüğü belkide en büyük tereddüt, Kur’an’ın emri ile modanın telkini arasında bocalamaktır. Evet... Müslüman kadını, namahremin nazarlarından uzakta, Rahman’ın emrine mutabık, rahmetini celb eden tesettür ile; modanın takipçisi, hem örtünüp hem de güzel görünebilmenin peşinde olup; Kur’an’a karşı "İşte Örtü! saçım görünmüyor ya ve hellip;" aldatmacasından birini tercih etmek durumundadır.
İçindekiler Mukaddime 11 1. Bölüm Tesettür Niçin ve Nasıl Tesettür? 15 Namahrem Erkeğe Bakmak 25 Ziynetlerin Örtülmesi ve Başörtüsü 32 Kadının Mahremleri 35 Kadınların Karşılarında Örtünmeleri Gerekmeyen Çocukların Yaşı Kaç Olmalıdır? 38 Namaz Haricinde Setr 39 Namazda Setr 40 Pantolon Giyinmek 41 2. Bölüm Cilbab - Çarşaf Cilbab (Çarşaf) Giyinmek Hakkında 49 Müfessirlerin İcma Ettiği Cilbabın Şartları 52 Cilbab Olmadan Dışarı Çıkmaz Caiz Değildir 58 Çarşaftan Başka Örtüler Hakkında 59 Yüzün Örtülmesi ve Peçe 68 Çarşaf Şuuru Hakkında 73 Tesettürün Hikmeti 77 3. Bölüm Fıkhî Meseleler Yüzük Takmak 83 Kadının Sesi Avret midir? 85 Kadına Selam Vermek Hakkında 88 Namahrem ile Yazışmak 89 Fıtrata Müdahele - Estetik 90 Saç Kesimi 92 Kesilen Saçın Satımı 94 Saç boyama 95 Saç Eklemek (Peruk ve Kaynak) 98 Kaş Aldırmak 99 4. Bölüm Kadın ve Sosyal Hayat Kadının Evinden Dışarı Çıkması 105 Dışarı Çıkmayı Meşru Kılan Meseleler 112 İddet Meselesi ve İddet Bekleyen Kadının Dışarı Çıkması 116 İddet İçerisinde Olan Bir Kadına Yasak Olanlar 117 Osmanlı'da Kadın 119 Kadın Hürriyetine Dair 120 Namahrem ile Tokalaşmak 123 Hürmeti Musahara 125 Halvet (Namahrem ile Yalnız Kalmak) 126 Evlilik için Görüşmek 129 Kadınların Çalışması Hakkında Birkaç Mülahaza 131 Kadının Devlet Başkanı veya Hakim Olması 133 Mahremsiz Hac, Umre ve Sefere Çıkmak Meselesi 137 Üç Günlük Mesafe Ne Kadardır? 140 Kadınların Vakit Namazlarına Cemaate Katılmaları 143 Son Söz 151 Bibliyografya

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Mayıs Çarşamba-31 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$39.00

$17.99