Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hatice Kübra Tongar 1-5 Yaş Çocuğunun Gelişimi Beslenmesi Oyunları

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

512332

ÖZELLIKLER :

Dil: Türkçe Yayın Evi: Hayykitap EAN: 9786059841870

TÜR :

Tanıtım Kitabı Diğer Dergi ve Kitaplar

Anneciğim ben büyüyorum! Sevgili anneciğim, Mini minnacık bir battaniyenin içinde beni eve getirdiğin günü hatırlıyor musun? Bana aldığın kıyafetler bile üzerime büyük gelmişti. Belki küçük bedenime bakıp nasıl büyüyeceğimi düşünmüştün. Hatta belki biraz korkmuştun. Oysa aradan aylar geçti ve ben ilk yaşımı doldurdum bile…Şimdi seninle yepyeni bir eşiğin girişinde duruyoruz. Bebeklikten çocukluğa doğru hızla yürüyen küçük bir kâşifim artık. Tabii benimle birlikte, bana dair heyecanların, kaygıların ve soruların da büyüyor. Mutlu bir çocuk olmam için her şeyi doğru yapmak istiyorsun. Merak etme! Bu konuda en büyük yardımcın yine ben olacağım. Bakımımdan beslenmeme, oyunlarımdan gelişimime kadar bilmen gereken tüm bilgileri tek tek sana anlatacağım. İşte çocukluk yıllarımda ihtiyacın olan tüm bilgiler! Benim dünyama konuk olmaya hazır mısın?Annelerin çocuk eğitimiyle ilgili yakından takip ettiği yazar Hatice Kübra Tongar bu kitabında çocuğun dilinden sesleniyor. 1-5 yaş çocuğunu yakından tanımak, isteklerini ve ihtiyaçlarını anlamak için rengarenk bir başucu kitabı! (Tanıtım Bülteninden) Medya Cinsi: Ciltsiz Sayfa Sayısı: 288 Ebat: 16,5x22,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$11.00

$5.99
HEMEN AL $5.39

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver