Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Dr M Ender Saraç Artık Ruhunu Da Besle

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

687778

ÖZELLIKLER :

Yazar: Dr M Ender Saraç

Artık Ruhunu Da Besle-Ender Saraç Artık Ruhunu Da Besle - Ender Sarç
Siz onu hep fiziksel şişmanlığa en doğru çözümleri bulan uzman hekim olarak tanıdınız. Sağlıklı beslenme konusundaki önerilerini dinlediniz, uyguladınız.Milyonların sevgilisi Dr. Ender Saraç bu kitabında ise yaralı ruhları tedavi ediyor! Stetoskopuyla insanların içinidinliyor. Doğumdan yaşlılığa yaşamın her dönemi için manevi gıdalar öneriyor. Gereksiz yere acı çeken ve çareyi hep dışarıda arayanlara sesleniyor. Ruh doğru beslenirse, birçok hastalığın da kendiliğinden iyileşeceğini müjdeliyor. Evlilik, iş, basan, huzurlu yaşam gibi konularda bir türlü amaçlarına ulaşamayanlara da şeytanın bacağını kırmanın ipuçlarını veriyor!Ona göre ruha en faydalı gıdalar, Allahın güzel isimleri! Ender Saraç, Esmaül Hüsnayı günlük yaşamdaki negatiflikleri pozitife çevirmek içiı nasıl kullanacağımızı anlatıyor. Özel tasarladığı 40 Günlük Tefekkür Diyetiyle ise ağırlaşan şehir insanını hafifletmeyi hedefliyor.Anık Ruhuna da Besle! kalbi harekete geçirmek için yazıldı! Ruhun vitaminlerini doğru kullanmak, içinizi karartan düşünce ve sorunların kaynağına inerek onlardan kurtulmak, manevi bir detoksla karanlıktan aydınlığa çıkıp huzur içinde yaşamak istiyorsanız bu kitap tam size göre...

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Nisan Salı-02 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$13.00

$7.99
HEMEN AL $7.19

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver