Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Slim Jel Inceltici Yağ Yakıcı Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Çatlak Ve Selülit Kremi Termal Basen Korsesi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987192
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
FOR YOU SLİM JEL
• FOR YOU SLİM JEL’
in içinde bulunan doğalyakıcılar derinizin altındaki yağa nüfus ederek buradaki yağların erimesine,derinizin daha da sıkılaşmasına ve vücudunuzun ideal görüntüsüne kavuşmasınayardımcı olur. 
• Üstelik tamamensağlıksız olan bu yağların yakılması daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı dabüyük etken taşımaktadır. 
FOR YOU SLİM JELNasıl Sonuçlar Verir? 
• FOR YOU SLİM Jeli
kullanımınız sonrasında ürüniçerisindeki mucizevi formül deri altındaki yağa anında müdahale ederek buyağları yakmaya başlar. Ürünü uyguladıktan sonra vücudunuzda oluşacak ancak hiçacı vermeyecek olan hafif yanma ve ferahlık hissi ürünün etkisini göstermeyebaşladığını gösterir. 
• FOR YOU SLİM JEL
kısa süreli bir çözüm değildir.FOR YOU SLİM JEL ’de bulunan mucizevi formül ürünün devamlı ve belirtilenoranlarda kullanılması halinde vücudunuzda bulunan fazla yağların her güneriyip azaldığını ve gün geçtikçe vücudunuzun daha estetik bir görünümekavuştuğunu fark edeceksiniz.
• FOR YOU SLİM JEL
düzenli kullanım sonucundabölgesel sıkılaşma ve incelme sağlar. Yağ yakımını destekler. Selülitlere karşısavaş açar. Aynı zaman da pürüzsüzlük sağlar. Hamilelik döneminde oluşançatlaklar, kilo alıp verme sürecinde oluşan çatlaklar için etkilidir. Vücudunsıkılaşmasını sağlar. 
Not: Kullanım talimatını detaylı okumanızı öneririz. 
FOR YOU SLİM JELMucizesi Nasıl Çalışıyor? 
• SLİM
JEL’ in içinde bulunan doğalyakıcılar derinizin altındaki yağa nüfus ederek buradaki yağların erimesineyardımcı olur.
• FOR YOU SLİM JEL
diğer benzer ürünlerle aslakıyaslamayın!
• Bitki özlerinintermal etkisi ile daha sıkı, pürüzsüz ve ince bir görünüme yardımcı olur.
Nasıl Kullanılmalı?
• FOR YOU SLİM
JEL ihtiyacınız olan bölgeye(göbek, basen veya bel) 15 dakika boyunca yoğun olarak masaj ile uygulayınız.Ürünün kıvamı gereği uygulama miktarınıza bağlı olarak daha hızlı sonuçverecektir. Tavsiye edilen kullanım sonrası streç film ve termal korse uygulanmalıdır.Kullanım sonrasında cildinizde herhangi bir tortu ya da iz kalmamaktadır. 
 
İçerik; 250 ml slim jel
Basen korsesi 
bulunmaktadır 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$143.00

$72.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver