Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Organik Saf Jojoba Yağı Jojoba Oil 30 Ml 24-01 Renkli

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

994881

RENK :

Renkli

MEVSIM :

4 Mevsim

Renkli. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
Organik Saf Jojoba Yağı 30 ml Hakkında
Parlak ve nemli ciltler için hafif dokulu, hızlı emilme özelliğine sahip %100 saf ve organik Jojoba Yağı.
– Doğal yollarla dengelenmiş ve neme doymuş bir cilt için eşsiz güzellikte hafif bir dokuya sahip Organik Jojoba Yağı.
– Jojoba yağı cildimiz tarafından doğal olarak üretilen yağ olan sebuma benzer bir bileşime sahip olan sıvı bir balmumu esteridir ve tüm cilt bakımı ihtiyaçlarınız için mükemmel bir yağdır.
– Çok hafif bir dokusu vardır ve bu sayede çok hızlı bir biçimde emilir.
– Tekli doymamış Omega 9 yağ asitleri ve E Vitamini bakımından zengindir.
– Cilt için mükemmel düzeyde nemlendirici ve besleyici özelliklere sahiptir.
– Olgun ve yağlı cilt tipleri dahil tüm ciltler için kullanımı uygundur.
– Komedon oluşumuna sebep olmaz.
– Yüz ve tüm vücut için kullanılabilen çok yönlü bir yağdır.
– Kendin yap güzellik reçeteleriniz için vazgeçilmez bir yağdır.
Kullanım Önerileri
Cilt Bakımı
Organik Jojoba Yağı, tüm yüz ve vücudunuz için nemlendirici olarak kullanıma uygundur. Aynı zamanda hassas ve doğal bir makyaj temizleyici olarak da kullanılabilir. Süper basit bir yüz serumu oluşturmak için 0,5ml Organik Lavanta Yağı ile 50ml Jojoba Yağını karıştırın. Bu serum ile beslenmiş, ışıltılı bir cilt için her gün göz çevresinden kaçınarak cildinize masaj yapın.
Masaj
Kolayca emildiği ve ellerin ciltte kaymasına yardımcı olduğu için masaj için harika bir seçenektir. Peki kendi masaj karışımınızı yapmak için neden en sevdiğiniz uçucu yağlarla karıştırmayı denemiyorsunuz? Kokusunu sevdiğiniz uçucu yağlar ile karıştırın ve vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Toplam uçucu yağ miktarının 100 ml taşıyıcı yağ için 1 ml veya 20 damlayı geçmediğinden emin olun.
Saç Bakımı
Jojoba yağı, saç kremleri, şampuanlar ve saç maskeleri dahil birçok saç ürününde kullanılmaktadır. Bu derinlemesine yumuşatıcı yağ saçınızı besleyerek süper yumuşak ve parlak kalmasını sağlar. Faydalarını gözlerinizle görmek için şampuanınıza / saç kreminize birkaç damla eklemeyi deneyin.
Eller ve Tırnaklar
El kremine doğal bir alternatif olarak kullanılabilir. Tırnakları güçlendirmeye ve ellerinizi nemlendirmeye yardımcı olmak için harika bir seçimdir.
Kendin Yap Güzellik Reçeteleri
Evde yaptığınız tüm krem, losyon, merhem reçetelerinizde kullanabilirsiniz.
Uyarılar
Bu yağ doğal bir üründür kuruyemiş kalıntılarından veya diğer alerjenlerden arınmış olduğu garanti edilemez. Herhangi bir tıbbi durum veya alerjiniz varsa kullanmadan önce tıbbi yardım alın. Herhangi bir yeni ürünü kullanmadan önce daima cildiniz üzerinde yama testi yapın.
Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Ürünlerimiz doğal olduğundan renk ve koku partiden partiye değişiklik gösterebilir. Ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz ve bu nedenle, zaman zaman aldığınız ürünün görünümü web sitemizde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.
Ürün İçeriği: %100 saf jojoba (Simmondsia chinensis) yağı.*
*Soil Association organik sertifikalı
Yağ Menşei: İsrail
Elde Ediliş Biçimi: Soğuk sıkım

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$134.00

$62.99