Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kolajen Krem Anti Aging Kırışıklık Karşıtı Onarıcı Besleyici Canlandırıcı Bakım Kremi Collagen Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987153
Kolajen Nedir? Kolajen, vücudu iç ve dış etkenlere karşı koruyan, dayanıklılığını artıran, hücrelerin sağlıklı bir şekilde bir arada durmasını sağlayan bir proteindir. Kolajen Kremin Cildinize Etkisi İlerleyen yaşınız ile vücudunuzun ürettiği kolajen miktarında azalmalar meydana gelmekte ve azalan kolajen üretimi hücrelerin yenilenme ve iyileşme hızında düşüşe neden olmaktadır. Bunun sonucunda cildinizde kırışıklıklar meydana gelir ve cildinizin nem ihtiyacı fazlalaşır. Cilt sarkmalarının temel nedeni kolajen kaybı olmakla birlikte güneş ışınları, sigara, stres, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku gibi faktörlerde büyük etkendir. FOR YOU GOLD Kolajen Kremin Faydaları Yaşlılık belirtileri ve kırışıklık oluşumunun önüne geçmede yardımcı olur. Kolajen eksikliği nedeniyle oluşan yaşlılık belirtilerini gidermede etken rol oynar. Birçok faktöre bağlı olan nem kaybını dengeler, cildinizin nem ihtiyacınızı giderir. Kolajen eksikliğine bağlı ortaya çıkan lekelerin giderilmesinde yardımcı olur. Gözaltı ve çevresinde oluşan torbalanma & kırışıklık nedeniyle oluşan kötü görünümü azaltmada yardımcı olur. Kolajen eksikliğini gidererek cildinizin daha genç ve diri görünmesine yardım eder. Nasıl Kullanılır ? Yüzünüzün temiz ve makyajdan arındırılmış olmasına dikkat ediniz, temiz cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Dilerseniz dermaroller ile birlikte kullanarak daha hızlı emilim sağlayabilirsiniz. Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Direkt olarak güneş ışığından ve sıcaktan koruyunuz. Kullanım sonrasında kapağı kapalı şekilde muhafaza ediniz. Uygulanan bölgenin temiz olmasına özen gösteriniz. Tüm cilt tipleri için uygundur.
For You Collagen serum
 Kolajen etken maddesi sayesinde yaşlanma belirtilerini ve cildinizde oluşan istenmeyen izleri gidermede yardımcı olur. İçeriğinde ki Vitaminler sayesinde yüzünüze doğal bir parlaklık ve canlılık kazandırır. Hyaluronik Asit cildinizin nem ihtiyacını gidermede yardımcı olur, yüzünüzde yapay durmayan bir ışıltı ve nem kazandırmada etken rol oynar. Etkileri
· Cildin nem deposunu mükemmel şekilde yenileyerek doldurur. · Kırışıklık ya da sarkmaya yatkın olgun ve tedaviye karşı dirençli ciltler için çok uygun bir çözümdür. · Cilt genç, taze ve pürüzsüz görünür. · Collagen cildi pürüzsüzleştiren yoğun bakım serumumuzdur. · Cildin nem deposunu mükemmel şekilde yenileyerek doldurur. · Kırışıklık ya da sarkmaya yatkın olgun ve tedaviye karşı dirençli ciltler için çok uygun bir çözümdür. · Collagen cildin sıkılaşmasını sağlar. Yoğun bir şekilde cildi nemlendirir ve nemi hapseder. · Cilt genç, taze ve pürüzsüz görünür. Kullanımı: Collagen Serumumuzu, yüzünüze ve boyun bölgenize en az 4 dakika masaj yaparak uygulayın.
· Vitaminler açısından zengindir, cildi canlandırmada, pürüzlü ve donuk cildi iyileştirmede yardımcı olur. · Cildinizi yoğun bir şekilde onarmada etken rol oynar. · Nemlendirici ve canlandırıcı özelliği bulunmaktadır. · Kırışıklıklarınızı gidermede ve oluşmasını engellemede yardımcı bir vitamindir. Collagen serum, · Cildinizin önemli bir bileşenidir. Cildin güçlendirilmesinde rol oynar, ayrıca elastikiyet ve nemlendirmeye fayda sağlayabilir. Yaşınız ilerledikçe, vücudunuz daha az kolajen üretir, bu durum da kuru cilde ve kırışıklıkların oluşumuna neden olur. · Kolajen takviyesi kırışıklık azaltıcı etkileri, vücudunuzu kendi başına kolajen üretme konusunda uyarma yeteneklerine bağlanmıştır. Ayrıca, kolajen takviyelerinin akne ve diğer cilt koşullarını önlemede yardımcı olur.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$114.00

$57.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver