Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Göz Çevresi Serumu Kırışık Önleyici Bakım Serumu Morluk Karşıtı Canlandırıcı Göz Serumu

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987151
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
For You Göz Serumu
“ Daha genç bir göz çevresi görünümü için, yaşlanma karşıtı ”
Göz Serumu gül suyu ile hazırlanmış inovatif formülü ile hava kirliliği, yorgunluk ve yaşa bağlı faktörler ile canlılığını kaybetmiş göz çevresini besler ve gençlik ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur.
Cildin temel yapı taşlarını ihtiva eden formülü peptid kompleksi sağlıklı bir görünüm için cildinizi derinlemesine besler, göz çevresindeki ince deriye canlılık ve nem verir.
Hyaluronik asit cildinize ihtiyacı olan enerjiyi sağlar ve aydınlık bir görünüm kazandırır, eşsiz nemlendirme özellikleriyle nem kaybına bağlı çizgi görünümünü azaltır.
Faydaları;
Sıkılaştırıcı; cildinizin kolajen üretimini destekleyerek cilt elastikiyetinin artmasına ve cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olur.
Derinlemesine nemlendirir; cildinizin, gün içerisinde ihtiyaç duyduğu suyu kazandırarak cildi uzun süre nemli tutar ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar.
Kullanım Şekli;
Her sabah ve akşam temizlenmiş cilde uygulayınız. ( For you gold cilt bakım ürünlerinizi uyguladıktan sonra kullanılmasını öneriyoruz.) Bir kaç damla serumu göz çevrenize – göz altınıza, göz kapaklarınızın dış kenarlarına uygulayınız. İyice emilene kadar hassas bir masaj ile cilde yediriniz. Tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi gözleriniz ile doğrudan temasından kaçınınız. Temas durumda gözlerinizi su ile durulayınız. Harici kullanım içindir. Dermaroller (uygun olan ) veya teşim taşı gibi apartlarla destekleyebilirsiniz. Not: Güneşe çıkmamalısınız. Aksi halde sadece akşamları uygulayın.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver