Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Göz Çevresi Kırışıklık Morluk Karşıtı Krem Göz Altı Torba Ve Morluk Koyu Halka Karşıtı Bakım Kremi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987134
Göz Çevresi Kırışıklık, Morluk Karşıtı Krem, Göz Altı Torba Ve Morluk & Koyu Halka Karşıtı Bakım Kremi
Göz altı torbaları, koyu halkalar ve göz çevresi yaşlılık belirtilerini hedef alan 3 etkili bakım kremidir.
Göz Çevresi Bakım Kremi Ne İşe Yarar?• Göz çevrenize ilginizi göstermek, göz altı torba görünümünü azaltmak, ince çizgiler, kaz ayakları ve koyu halkalar için, • Göz çevresini canlandırmaya yardımcı olur,• Göz çevresi ve göz altını etkili şekilde nemlendirir, besler ve güçlendirir. Cildi yorgunluk, stres ve çevrenin olumsuz etkilerinden arındırır. Benzersiz bir bakım kompleksi içeren krem• Göz çevresindeki koyu görünümü aydınlatma ve kırışıklık görünümünü yumuşatma etkisine sahiptir. • Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırmaya katkı sağlar.• Göz altı ve göz çevresinin daha elastik ve sıkı görünümünü destekler. İçerisinde bulunan özel formülü ile tam bir bakım kürü sağlayan krem, hassas dokusu ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
Hassas göz çevresini korumak ve onarmak için hassas bir bakım gerekir. Göz çevresini tahriş etmeden ve hassasiyet yaratmadan nemlendirerek kuru ve cansız görünümü giderebilir, For You Gold göz çevresi bakım kremi ciltten 10 kat daha hassas olan göz çevresindeki dokuyu nemlendirir. Cildi besler ve nem dengesini korur. Bu sayede göz altı problemlerinin görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Göz çevresi kreminin günde 2 kez kullanılması önerilir. Bu sayede gece ve gündüz göz çevresini nemlendirerek canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. İnce ve hassas dokuya sahip olan göz çevresine kremi yavaş ve tampon hareketlerle uygulayın. Parmak uçlarınızla bastırmadan ve cildi çekmeden ürünü yedirin. Ufak hareketlerle masaj yapınız. Ürünün emilmesini bekleyin. Düzenli kullanımda en etkili sonuca ulaşabilirsiniz.
INGREDIENTS/iCiNDEKiLERAqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Steario Acid, Glyceryl Stearate, Dunaliella salina Extract, Palmitoyl Tripeptido-5, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Isopropy
Myristate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Citric Acio, Ethylhexylg
ycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pantolactone
•  Not: Ürünlerimiz hijyenik ürünler olduğu için ambalajı açılan ürünün iadesi kabul edilmemektedir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver