Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

For You Gold Detoks Lifting Sıkılaştıcı Ve Toparlayıcı Serum

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987179
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
Yerçekimine savaş açın!
Bu özel formüllü yüksek performanslı serum ile daha genç ve sıkılaşmış görünen bir cilde sahip olun.
Yenilenmiş, aydınlık ve neme doymuş bil cilt.
Daha toparlanmış bir cilt görünümü  Cildin daha sıkılaşmış, toparlanmış ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasını amaçlar. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Güçlü özel formülü ile cilt tarafından hızlıca emilir. Cildin doğal kolajen ve elastin üretimini maksimize ederek güçlü ve sıkı bir cilt sağlar.
Detoks Lifting Serum Kullanımı;
Cildinizicanlandırmak ve bakıma hazır hale getirmek için tonik, White peeling veya yüzyıkama jelimiz ile arındırın. Cildinizi temizledikten sonra birkaç damla serumu, yüzünüzeve boyun bölgenize en az 4-5 dakika aşağıdan yukarı doğru olacak şekilde masajyaparak uygulayın. Hafta en az 3-4 kezuygulanmalıdır.  Her gün sabah akşamkullanıma uygundur fakat yaz aylarında güneşten korunmak için mutlaka güneş koruyucukullanmanızı öneririz veya sadece akşamları kullanınız.
FAYDALARI
Toparlar ve sıkılaştırarak, çizgi ve kırışıklıları onarır.Anında cildi parlatırken renk ve ton eşitsizliğini düzeltir. Gözenek görünümünüazaltır.  
CİLT TİPİ
TÜM CİLT TİPLERİİÇİN UYGUNDUR.
 
 
İçerik;
detoks lifting serum - Alovera Extract, Olive Oil, Fish Oil, Vitamin E,Allantoin, Grape Seed Oil, Daisy Oil, Rosehip.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$86.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver