Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Collagen Serum Hyaluronik Asit Aydınlatıcı Ve Kırışıklık Karşıtı Yüz Ve Boyun Serumu

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987163
KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNÜDÜR PAKET AÇILIMI OLDUKTAN SONRA İADE VE DEĞİŞİM KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.
Collagen serum,
Kolajen etken maddesi sayesinde yaşlanma belirtilerini ve cildinizde oluşan istenmeyen izleri gidermede yardımcı olur.
İçeriğinde ki Vitaminler sayesinde yüzünüze doğal bir parlaklık ve canlılık kazandırır.
Hyaluronik Asit cildinizin nem ihtiyacını gidermede yardımcı olur, yüzünüzde yapay durmayan bir ışıltı ve nem kazandırmada etken rol oynar.
COLLAGEN
Ciltteki lekeli bölgelere Ciltteki çatlak oluşumuna karşı Saç dökülmesi sorununa karşı Göz altı morluklarında Yaşlanma karşıtı önlem almak istendiğinde Selülitli bölgelerde kullanılır.
Kolajen Serumla birlikte kullanıldığında, cildin elastikiyetini artırarak cilt sarkmalarına ve kırışıklık onarımına yardımcı olur. Collagen serum Cildin nem deposunu tamamlayacak elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.
Kırışıklık ya da sarkmaya yatkın olgun ciltler için kullanılmalıdır.
Cilt genç, taze ve pürüzsüz görünümüne destek olur. Collagen cildi pürüzsüzleştiren yoğun bakım serumumuzdur. Cildin nem deposunu yenileyerek doldurur.
 Kırışıklık ya da sarkmaya yatkın olgun ve tedaviye karşı dirençli ciltler için çok uygun bir çözümdür. Collagen cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.
Yoğun bir şekilde cildi nemlendirilmesine ve nemi haps etmnize yarımcı olur .
Nasıl Uygulanır? Temiz cilde gece yatmadan önce dairesel hareketlerle uygulanabilir. İçerik özelliği sebebiyle günlük kullanıma uygundur. (Güneşten sakının)
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver