Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çatlak Karşıtı Cilt Bakım Yağı Hamile Çatlak Bakım Yağı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1011114
                Çatlak Karşıtı Cilt Bakım Yağı & Hamile Çatlak Bakım Yağı
 
Çatlak yağı, anne adayları ve yeni anneler için çatlak görümünüzü azaltmaya yardımcı cilt bakım yağıdır.
Vücudun her yerinde kullanılabilen gelişmiş çok amaçlı cilt bakım yağıdır. Özel yağ kombinasyonu ile cilde bakım yapar.
Vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayanlar ve hızlı kilo alıp veren kişilerde, hamilelerde cilde esneklik sağlayarak cilt üzerindeki çatlak oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
Düzenli masajlar ile birlikte uygulandığında, bağ dokusunun elastikiyetini korumasına yardımcı olur ve rejenerasyonu sağlar. Bitkisel yağ bileşimi sayesinde cildi yumuşatarak çatlak oluşumunu gidermeye etkili şekilde yardımcı olur.
 
İçindekiler; Helianthus Annuus Seed Oil, Ozonized Olive Oil, Prunus Amygdalus
Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Cocus Nucifera oil, Triticum
Vulgare germ oil, Juglans Regia Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopherol
 
Helianthus Annuus Seed Oil - Organik Ayçiçek Yağı; Ayçiçeği tohumu yağının cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Cilt sağlığını geliştiren A ve E vitaminleri de sahiptir.
Ozonized olive oil - Ozonla Zenginlestirilmis Zeytinyag; cildi serbest radikallere karşı korur, kuru, yıpranmış deriyi nemlendirir, derinin oksijen seviyesinin artmasına yardımcı olur, yaşlanma etkilerini hafifletmeye yardımcı olur.
 
Simmondsia Chinensis seed oil - ojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Bir çok cilt problemlerinde özellikle çatlak vs gibi sorunlar da kullanılmaktadır.
 
Cocos Nucifera Yağı - Hindistan Cevizi, yağının faydaları doğal nemlendiricidir. Peeling Etkisi Vardır. Vücut Losyonu Olarak Kullanılabilir. Cildi Besler. Cilt Temizleyici Olarak Kullanılabilir. Vücuttaki Çatlaklarla Mücadele Eder.
 
Juglans Regia Seed Oil – Ceviz yağı, Ciltte özellikle karın ve bel bölgesinde kilo alıp vermek veya hamilelik sebebiyle çatlaklar oluşabilir. Hindistan cevizi yağı hamilelik döneminde düzenli olarak kullanılırsa çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Bu yağ ayrıca düzenli olarak kullanıldığında var olan çatlakların da azalmasını sağlamaya yardımcı olmaktadır.
 
Theobroma Cacao Seed Butter - Kakao Yağı; doğal bir nemlendiricidir cilt elastikiyetini arttırır. Güneş koruyucu ile birlikte doğal bir bronzlaştırıcı olarak tercih edilebilir. Bu sayede cilt tonunun eşitlenmesinde yardımcı olmaktadır. Kakao yağının bir diğer yaygın kullanımı ise yara ve çatlak izlerinin iyileştirilmesi için oldukça faydalıdır.
 
Tocopherol – Ayçiçeğinden Elde Edilen E Vitamini, Özellikle cilt bariyerinin bütünlüğünün korunmasına yardımcı olan E vitamini, cildin nemi tutmasına yardımcı olur. Tocopherol cilt bariyerine önemli bir antioksidan koruması sağlar. Tocopherol asetat aynı zamanda etkili bir nemlendirici ajandır ve cildin elastikiyetini ve pürüzsüzlüğünü artırır. Alpha-Tocopherol asetat, güneşten korunma ürünlerinde ve günlük kişisel bakım ürünlerinde kullanım için özellikle uygundur.
 
Kullanım Şekli: Cilde esneklik sağlayan çatlak bakım yağı dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanmalıdır. Karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak izi oluşumuna yatkın bölgelere dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanmaya başlanmalıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver