Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Bebek Ve Çocuklar İçin Spf50 Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Kremi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

987125
Bebek ve Çocuklar için Spf50+ Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Kremi
Bebeğinizin hassas cildini güneşten korumak için güneş kremi kullanmak çok önemlidir. Güneş ışınlarını yansıtan, nano olmayan mineral UV koruma bileşenlerine sahip, sentetik hammaddeler içermeyen formülü ile For You Gold Bebek Güneş Kremi bebeğiniz için en iyi seçimdir. Kokusuz ve hipoalerjeniktir. For You Gold Bebek ve Çocuk Güneş Koruyucu, bebek cildi için hazırlanmış içeriği zenginleştirilmiş, besleyici ve yüksek SPF koruması sunan bir koruyucu güneş kremidir. Sentetik hiçbir hammadde içermeyen formülü ile suya dayanıklıdır. Hassas cilde sahip yetişkinler tarafından da kullanılabilir.
• Bebek ve Çocuk güneş kremi SPF 50+ güneşe karşı anında etkilidir• Yüksek UVA & UVB koruması• Çocuklar Ve Bebekler için özel koruma• Suya ekstra dayanıklıdır• Hızlı emilen formül• Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olur
Kullanım Önerisi: Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız. Kremsi ve yapışkan bir kalıntı bırakmadan bebeğinizin cildine kolayca sürülebilir. • Cildi yumuşak, esnek ve nemli bırakır. • Cilt üzerindeki hafif ve görünmez doku, suya, kuma, havlu ve giysilerin ovalanmasına karşı oldukça dayanıklıdır. 3 yaşın altındaki çocuklar doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Güneş losyonunu bebeğiniz güneşe çıkmadan önce, her 2 saatte bir ve banyodan sonra kuru cilde, yüze ve vücuda bol miktarda uygulayın (örneğin: bir yaşında bir çocuğun koluna 5 sprey) . Dikkat: Yetersiz uygulama korumayı azaltır.
Ürün İçeriği;
Icindekler / Ingredients:
• Agua, Ethylhexyl, Methoxycinnamate, Octocrylene, C12-15 Alky Benzoate, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, PEG-100 Stearate, Ceteareth-20, Stearic Acid, Propylene Glycol,Caprylic/Capric, Trigyceride, lsopropyl Myristate, Panthenol, Olea Europea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol,Tocopheryl Acetate, Ethylhexyliglycerin, Hyaluronic Acid, Ubiquinone.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$72.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver