Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ne Sorsan Bilir Minik Benim İlk Uzay Kitabım M Sacide Kafalı

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518821

ÖZELLIKLER :

Yazar: M. Sacide Kafalı Dil: Türkçe Yayın Evi: Sincap Kitap EAN: 9786053050506

TÜR :

Çocuk Kitapları

Ne Sorsan Bilir Minik Uzayı keşfetmek için bilim adamları yıllardır uzay istasyonları kurup, Uzaya uydular, roketler ve mekikler gönderirler. Güneş Sistemini, gezegenleri, yıldızları yakından tanımak ister misin? Peki yıldız sistemindeki birbirinden ilginç gök cisimlerinin isimlerini öğrenmek eğlenceli olmaz mı? Dünya’dan uzayı gözlemlemek, uzay üssünde çalışan bir bilim insanı olmak ve hatta astronot olup, uzaya gitmek ne kadar heyecan vericidir ne dersin? Bu soruların cevapları ve Uzayla ilgili görseller İngilizce karşılıklarıyla birlikte bu kitapta! İngilizce destekli- Resimli Çocuk Ansiklopedisi Okul öncesi müfredatına uygun olarak hazırlanmış Ne Sorsan Bilir Minik - Benim İlk Uzay Kitabım, - Çocukların sözcük dağarcığının gelişmesine - Görsel materyalleri okumasına - Nesne ve varlıkları gözlemleyerek öğrenmesine yardımcı oluyor. Uzayla ilgili bilgileri yaşam alanlarında, canlı ve renkli görsellerle anlatan resimli çocuk ansiklopedisi sayesinde çocuklar kitabı kendi başına inceleyebilir, resimlerle hikâye oluşturabilir, sözlük bölümündeki İngilizce destekli gerçek görseller sayesinde gerçek hayat ve yaşam alanları arasında bağ kurabilirler. - Ayşe Uzun, Okul Öncesi Öğretmeni (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Nisan Pazartesi-10 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$13.00

$11.99
HEMEN AL $10.79

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER