Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Erdemler 1 Set 10 Kitap Necla Saydam Nuray Türkyılmaz Catic Rukiye Karaköse Saadet Kocagöz Uzun Vahide Ulusoy

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

519029

ÖZELLIKLER :

Yazar: Necla Saydam,Nuray Türkyılmaz Catic,Rukiye Karakös Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Çocuk EAN: 9789752639348

TÜR :

Çocuk Kitapları

Adam Olacak Çocuklar İçin… Erdem Eğitimi, sağlıklı düşünen, hisseden ve davranan bireylerin yetişmesi için gerekli ve vazgeçilmez bir eğitimdir. Bu sette temel on erdem; masallar, hikâyeler, dramalar, oyunlar, bulmacalar, ev içi ve sınıf içi etkinliklerle anlatılıyor. İlköğretim Hayat Bilgisi ve Sosyal Bilgiler öğretim programında yer alan kazanım ve kavramları da destekleyen bu set, hem içerik hem öğretim yöntemleri ından eğitimciler ve anne babalar için de mükemmel bir kaynak olacak. · ErdemleriEğitimciler, psikologlar, edebiyatçılardan oluşan uzman bir kadro tarafından hazırlanmış, danışman kontrolünden geçmiştir. · Ebeveyn ve Öğretmen Rehberi hediyeli… Erdemler Dizisinin Hedefi: · Sevilen · Sayılan · Öz saygısı ve öz güveni gelişmiş · Çevreye duyarlı · Girişimci · Güvenilir · Mutlu, bireylerin yetişmesine destek olmak. Erdemler Dizisinin Desteklediği Kişisel Nitelikler: · Öz saygı · Öz güven · Toplumsallık · Sabır · Hoşgörü · Sevgi · Saygı · Barış · Yardımseverlik · Doğruluk · Dürüstlük · Adalet · Yeniliğe Açıklık · Vatanseverlik · Kültürel Değerleri Koruma ve Geliştirme Erdemler Dizisinin Desteklediği Hayat Bilgisi Temaları: · Okul Heyecanım · Benim Eşsiz Yuvam · Dün, Bugün, Yarın Erdemler Dizisinin Desteklediği Sosyal Bilgiler Üniteler: · Kendimi Tanıyorum · Geçmişimi Unutmuyorum · Üretimden Tüketime · Hep Birlikte · Haklarımı Öğreniyorum · Toplum İçin Çalışanlar Erdemler Dizisinin Desteklediği Beceriler · Eleştirel Düşünme · Üretici Düşünme · Araştırma · İletişim · Problem Çözme · Girişimcilik · Karar verme · Türkçeyi Doğru ve Güzel Kullanma · Kaynakları Etkili Kullanma · Güvenlik ve Korumayı Sağlama · Öz yönetim · Bilimin Temel Kavramlarını Tanıma · Zaman ve Kronoloji Algılama · Sosyal Katılım Baskı Yılı: 2014 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Çocuk

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$32.99
HEMEN AL $29.69

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER