Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

17

MAY'13
Şal, Şal Modelleri

 

      Son zamanlarda tesettürlü hanımların oldukça sık tercih ettiği örtü olan şal, kumaşı model farkı ve renkleri ile birbirinden ayrılıyor. Farklı renk ve desendeki şallar tesettürlü hanımların zevk ve beğenisine hitap etmektedir. Şal kullanımı kişiden kişiye değişir. Bazı hanımlar şal kullanımında rahat edebileceği gibi bazıları da buna zıt olarak eşarp kullanımının daha rahat olduğunu savunabilir.

 

     Şal kullanımı da eşarp benzeridir iğneler ile şekillendirilerek kullanılır tabi bazı şallar ipek kumaştan üretildiği için hassastır ve bu şalla özel şal tokaları kullanılarak şekillendirilir ise daha az hasar görecektir. İpek şalların kendine özgü bir duruşları ve rahatlığı olduğu gibi dikkatli kullanımı da şarttır.

 

     Farklı renk ve desenlerde üretilen şallar zamanla gruplara ayrılmıştır. Bunlardan bir tanesi de lazer kesimli şal çeşitleridir. 2012 yılına damgasını vuran şal çeşitleri oldukça çok tercih edilmiştir. Özellikle gençle tarafından tercih edilen lazer kesim şallar farklı ve hoş görüntüsü ile dikkat çekiyor.Tesettürlü hanımlara özel şal modelleri ve fiyatlarını sitemizden inceleyebilirsiniz.






Anahtar Kelimeler: