Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

15

ARA'22
Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları

Tesettür Modasından İlhamı Almanın Farklı Yolları

Giyim, insanların benzersizliğini yansıtır. Girdiğiniz ortamda çevrenizdekilerin ilk bakışı kıyafetlerinizin üzerinde olur. Bu nedenle kendinizde ilk göstereceğiniz şey tercih ettiğiniz renkler, desenler ve kombinlerdir. Bu noktada kendin olmanın en önemli adımı zevklerine uygun tarzlar yakalamaktır.

Kişisel Tarzın Anlamı

Tarzınızı yaratmak çok kolay. Her şeyden önce, kendinizi tanımanız gerekir. Nelerden hoşlanırsınız, nelerden hoşlanmazsınız, ne tür kıyafetlerden, hangi renk ve tonlardan hoşlanırsınız gibi sorulara cevap bulmanız gerekiyor. Ardından istediğiniz moda stilistini takip edebilirsiniz.

Nelere dikkat ettiklerini ve kıyafetlerini nasıl seçip kombinlediklerini incelemeniz faydalı olacaktır. Gardırobunuzu yenileyin, hangi kıyafetleri giymeyi sevdiğinizi belirleyin ve gün içinde ne sıklıkta giydiğinizi takip edin. Ayrıca, favori kıyafetlerinizi tamamlayan aksesuarları veya diğer giyim eşyalarını keşfedin. Her şeyden önce kendiniz olmalısınız.

Tesettür Stili İçin İlham Almanın 5 Yolu

Tarzınızı değiştirmek veya moda anlayışınızı değiştirmek istiyorsanız ilhama ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte tesettür stili için ilham almanın beş yolu.

Gazete/İnternet Gazeteleri Okuyun

Türkiye'deki ve dünyadaki hemen hemen her gazete ve internet gazetesi düzenli olarak okuyucularına moda ve stil konusunda tavsiyeler veriyor. Türkiye'de yaygınlaşan başörtüsü modası sonucunda bazı gazeteler de bu konuyu işlemeye başladı. Ayrıca, gazeteler bu tür moda köşelerinde birçok moda tasarımcısı ve uzmanıyla röportaj yapar ve uzman görüşlerini doğrudan yazar. Tesettür modasına ilham veren uzman görüşleri, kullanıcıların tesettür giyim tarzlarını geliştirmelerine önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Moda Dergilerine Abone Olun

İnternet çağından önce modayı belirleyen en güçlü yayın araçlarından biri dergilerdi. Türkiye'de özellikle son on yılda tesettür giyimi konu alan önemli moda dergileri çıkmaya başladı. Dergiler güncel moda trendlerini tesettür giyime uyarlayarak yepyeni şık ve kaliteli kombin önerileriyle dolu içeriklerle okuyucularını buluşturuyor.

Blog Sitelerini Takip Edin

Bazı bloggerlar moda alanında takipçilerini desteklemeye başladılar. Online satış yapan pek çok giyim perakende firması bu tür blog yazarlarından destek almakta ve birçok kullanıcı bu tür blog içeriklerini takip etmektedir. Sefamerve olarak biz de Türkiye'deki Türk tesettür modası üzerine takipçilerimize kombin önerileri sunuyor ve tesettür moda ilham felsefesini anlatıyoruz.

Sosyal Medya Influencerlarını Takip Edin

Sosyal medya günlük hayatımızın merkezi haline geldi ve birçok satıcı, insanların gün içinde ziyaret ettiği sosyal medya araçları üzerinden satış yapmaya başladı. Hemen hemen her şirket ve markanın sosyal medya hesapları vardır ve her satıcı yeni ve güncel ürünlerini burada paylaşarak müşterilere ulaşmaya çalışır.

Ayrıca bazı sosyal medya kullanıcıları da moda ve kombin önerilerini takipçilerine sunmaya başladı. Özellikle moda fenomenleri periyodik olarak birkaç şık kombini onbinlerce takipçisine sunmaktadır. Bazı influencerlar, benzersiz tesettür moda ilhamları yaratır ve takipçilerini tesettür tarzlarını geliştirmeye yönlendirir.

Bazı Mobil Uygulamalar İndirin

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte birçok satıcı ve moda uzmanı mobil uygulamalar üretti. İnternet alışverişinin yaygınlaşması sonucunda bazı tesettür markaları kendi mobil uygulamalarını geliştirmiştir. Bu mobil uygulamalar hem kullanıcının seçtiği ürünlere alternatifler geliştirmekte hem de diğer tamamlayıcı ürünleri önermektedir.

Sefamerve tarafından geliştirilen mobil uygulama yukarıda belirtilen birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca bu uygulama, güvenli bir alışveriş ortamı sunarken ve kullanıcılara yeni trend ürünler hakkında anlık haberler vermektedir.

Tesettür Modası için Farklı Stil Önerileri

Sonbahardayız ve kış yaklaşıyor. Şimdi daha sıcak ve rahat kıyafetlere geçiyoruz.

Geniş Paça Pantolon

Geniş paça pantolonlar çok yönlüdür ve birçok farklı kombindeuyum ve konfor sağlar. Geniş paçalı jean pantolonlar, diğer pantolonlar gibi belirli bir grup insanla sınırlı kalmadığı ve tesettür modasına mükemmel uyum sağladığı için en çeşitli moda trendlerinden biridir.

Şişme Ceketler

Kaban ve ceketler, hemen hemen her kombini tamamlayan şık giyim ürünleridir. Şişme ceketler; rahatlığı, her kombine uyum sağlaması ve sade tarzı ile artık tesettür giyimde de trend haline gelmiştir. Ayrıca ceket ve kabanlar kombinlerinizde kontrast oluşturmak için idealdir.


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları

Eşofman veya Takımlar

Hem modaya uygun hem de rahat ayrıca kombinlemesi zahmetsiz. tesettür eşofman ve benzeri spor giysiler genç görünmenizi ve rahat hissetmenizi sağlar. Bu senenin modasının bu tarz olduğu düşünülüyor.


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları

Örgü Yelekler

Triko için en uygun mevsimler sonbahar ve kıştır. Örgü kazak, hırka, süveter ve yelekler, altına giyilen gömlekler veya tişörtler için mükemmel bir kontrast sağlayabilir. Bu noktada, parlak ve cesur renkleri denemekten çekinmeyin. Ancak parlak renkler size uymuyorsa nötr tonları tercih edebilirsiniz. Gömlekleri örgü kıyafetleri ile birlikte giymek, gömlek giymeyi sevenler için mükemmel bir stil önerisidir.

Maksi Etekler

Maksi etekler, pantolonlara tesettür dostu mükemmel bir alternatiftir. Sadece pantolonla sınırlı olmadığınızı unutmayın. Maksi etekler sadece harika görünmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha özgür ve rahat olmanızı da sağlar.


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları

Şallar

Tesettür giyim kombinlerinizin stilini güçlendiren en önemli parçadır. Tercih ettiğiniz şalların renkleri, kumaş çeşitleri ve onları bağlama şekliniz tüm kombinlerinizin kilit noktasıdır.


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları