Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

KAS'22
Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir?

Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir?


Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir

Örgü yelek, triko hırkalar ilkbahar ve sonbahar aylarının neredeyse vazgeçilmez kıyafetleri arasında yerini korumaktadır. Kombinlerin en önemli parçaları olan trikolar; altına giyeceğiniz t-shirtler ve gömlekler tarzınıza hoş bir hava katmaktadır. Tesettür giyimin olmazsa olmazlarından olan tesettür şal, size rahatlık ve şıklık sağlamaktadır.

Örgü hırka, triko ve yeleklerle nasıl bir şal kombini düşünülebilir? Size yakışacak kombini oluştururken göz önünde bulundurmanız gereken iki kritik faktör vardır: Cilt renginiz ve vücut tipiniz. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak uyumlu renk tonlarında şal ve trikolarınızla altına giyeceğiniz tişört ya da gömleklerin zıt renk tonları, kombinlerinizin farklı görünmesini sağlayacaktır.

Hafif Triko Tesettür Kazaklar

Bu noktada, evde veya dışarıda giyilecek hırkanın önemi çok büyüktür. Çünkü tesettür modellerinde hırkalar sportif ya da uzun hırkalar gibi farklı özelliklere sahiptir.

Bazı hırka modelleri kaban tarzında olabilir. Ceket tarzı hırkalar, günlük hayatta ya da ev hayatında giyilen hırka modelleri, tesettür kombinler oluşturmak isteyen herkesin dolabında bulunması gereken kıyafetlerdendir.

Triko ile Çeşitli Kombinler

Hırkalar muhteşem görünümü ile sizi trend gösterecek, elbiselerinizin, pantolon-bluz ve etek-gömlek kombinlerinizin şıklığına şıklık katacaktır. Parlak ve canlı renkleri denemekten korkmayın!

Hırkalar nötr renklerde de ideal bir parçadır. Trikolar gömlek giymeyi sevenler için çok şık bir seçenek halini almıştır. Çeşitli renk ve desenlerdeki örgü yelekler bu şıklığı güçlendirip aynı zamanda da rahatlık sağlamaktadır.

İnanılmaz şık görünen hırka modelleri ile harika kombinler oluşturmak mümkündür.Yani pembe ya da karamel gibi renkleri içinde barındıran hırkalar kaban içine de giyilebilecek modellerdir.

Tesettür kombinler oluştururken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de üzerine giyilen hırkanın, kabanın veya herhangi bir parçanın hatlarınızı belli etmeyecek bollukta olmasıdır.. Bu açıdan, hırka modelleri tesettür giyimde rahat edebileceğiniz çeşitler arasında yer almaktadır.

Oversize Triko Kombinleri

Salaş olarak tasarlanan oversize hırkalar bu yıl kadınların vazgeçemediği modeller arasında yer alıyor. Uzun boyu ve geniş kol yapısı ile bu modellerle hem ofiste hem de günlük hayatınızda daha zarif bir tarz yakalayabilirsiniz. Bayan hırka modelleri bahar aylarında oldukça rahat kullanılabildiği gibi kış aylarında da kabanların altına rahatlıkla giyilebilmektedir.

Örgü, midi ya da uzun hırkalar da en trend parçalardandır. Şıklığı ile kıyafetlerinize bütünlük sağlayan bu parçaları rahatlıkla tesettür modasına göre kombinleyebilirsiniz. Bileklere kadar uzanan hırka kombinlerini dört mevsim tercih edebilirsiniz. Örneğin ekru örgü bir elbise, turuncu bir hırka, büyük ve güzel bir çanta ve krem ​​rengi bir şal ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

Alternatif Triko Kombinleri


Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir

Tesettür giyiminde en çok tercih edilen modeller arasında pileli etekler ve hırkalar yer alıyor. Gardırobunuzda en az iki adet şık geometrik desenli pileli etek olmalıdır. Bu sayede siyah hırka ile pileli eteklerin mükemmel uyumunu yakalayabilirsiniz. Ayrıca kombin yaparken yüksek topuklu botları tercih etmeyi unutmayın. Aynı zamanda yeşil, pembe, sarı, bordo, turuncu gibi öne çıkan ve siyahtan ayrılacak renkleri de kullanabilirsiniz.

Triko kombinler, kullanılan aksesuarlarla da oldukça güzel bir görünüm oluşturacaktır. Örgü hırka, triko, çanta, ayakkabı gibi parçalarla zıt renk kombinler oluşturulabilir. Bu zıt renkli kombinlerle trikolarınız, tarzınızın şıklığını yansıtmakla beraber mevsim geçişlerinde kurtarıcı bir parça olacak modeller arasındadır.