Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

19

EKİ'22
Sonbahar Tesettür Giyim Önerileri

sonbahar_tesettur_modasi_onerileri_01_1

Sonbahar Tesettür Giyim Önerileri

Sonbahar hızla yaklaşıyor! Artık daha sıcak tutan ve daha rahat kıyafetlere geçme zamanı. Bu mevsim bizi soğuk kış günlerinde hepimizin aradığı sıcaklığa hazırlıyor.

Çok sayıda fikir ve trend gardırobunuzu süsleyerek sonbahara hazırlayacak. Bu yazımızda sizin için sonbahar tesettür moda fikirlerine yer verdik. İşte sonbahar modası için seçtiklerimiz ve sezon boyunca şık kalmak için bunları gardırobunuza nasıl dahil edebileceğinize dair öneriler.

Geniş Paça Pantolonlar

Geniş paçalı pantolonlar çok yönlüdür ve dar kotlardan çok daha rahattır. Skinny jeanlerinizi geniş paçalı, ispanyol paçalı, bol paçalı jeanler veya mom jeanler ile değiştirin.

Geniş paça jean pantolonlar, diğer pantolonlar gibi belirli bir grup insanla sınırlı olmadığı için en çeşitli moda trendlerinden biridir. Normal kot renkli olanlarla başlayabilir ve daha sonra onları beğendiğinizden ve gardırobunuza entegre edeceğinden emin olduğunuzda daha fazlasını satın alabilir veya deneyebilirsiniz.

Şişme Montlar

Kabanlar ve ceketler genel olarak kısıtlayıcı değildir, fakat bununla birlikte, şişme montlar da şu anda çok moda çünkü çok rahat ve her şeyle uyumlular ayrıca tarzları da basit. Şişme mont giymek kendinizi ısıtmanın harika bir yolu ve onları hemen hemen her yerde bulabilirsiniz.

 

sonbahar_tesettur_modasi_onerileri_01_2 sonbahar_tesettur_modasi_onerileri_01_3 sonbahar_tesettur_modasi_onerileri_01_4

Eşofman Kombinleri veya Takımlar

Eşofmanlar hem modaya uygun hem de rahattır ve stili inanılmaz derecede basittir. eşofman kombinleri geçen yıldan beri popüler ve bu kış daha fazlasını görmeyi bekliyoruz. Onları neredeyse her yerde bulabilirsiniz ve birbiriyle kombinleyebileceğiniz uyumlu eşofman parçalarını da kolayca bulabilirsiniz.

Kendinizi eşofmanla sınırlamanıza gerek yok; Örgü takımları da tercih edebilirsiniz. Örgü takımlar sezonu ele geçiriyor ve bu görünümün oluşturulması oldukça kolay. Bu trendde daha çok nötr renklere yönelmelisiniz; Tabii ki, bir palto görünümünüzü yükseltecektir! Kıyafetinize kontrast eklemek için ceket de kullanabilirsiniz.

Örgü Süveterler

Sonbahar, triko için en güzel mevsim! Örgü kazak ve süveterler, gömleklerin üzerine giymek için idealdir. Parlak ve cesur renkleri denemekten korkmayın! Ayrıca, nötr renkleri de tercih edebilirsiniz. Bu stil önerisi, gömlek giymekten hoşlananlar için idealdir. Örgü süveterinizin altına bir tişört, bluz veya gömlek giymeniz yeterlidir. Çeşitli renk ve desenlerde örgü süveterler tercih edilebilir.

Maksi Etekler

Maxi etekler, pantolonlara tesettür dostu mükemmel bir alternatiftir. Seçeneklerinizin sadece pantolonlarla sınırlı olmadığını unutmayın. Maksi etekler harika görünmenizin yanı sıra daha özgür ve rahat olmanızı sağlar.

Farklı tasarım ve renkleri deneyin. Herkesin siyah bir maksi eteği vardır, peki ya yeşiller, pembeler, morlar veya diğer canlı renkler? Maksi etek, aksi takdirde nötr bir kombinde bir renk patlaması olarak kullanılabilir.

Görünümünüzü Bir Çift Botla Tamamlayın

Sonbahar mevsiminde iyi bir çift bot olmazsa olmazlardandır. Kalın botlar hala trend, ayrıca zarif bir görünüm yaratmak için topuklu bilekte botlar da kullanılabilir. Tarzınızı keşfedin ve benimseyin! Daha minimal bir görünüm tercih ediyorsanız, nötr renkler ve ince tasarımlar seçebilirsiniz. Bu sonbaharda beyaz botlat özellikle popüler. Görünümünüze biraz yükseklik eklemek istiyorsanız topuklu bilekte botları düşünebilirsiniz.

Bu makale sonbahar sezonu için moda önerilerini ele aldık. Görünümünüzü her zaman farklı kaban ve botlarla tamamlayabilirsiniz. Yeni fikirler ve trendler için web sitemize göz atmayı unutmayın.