Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

01

EKİ'22
Soft Renkli Başörtülerinizi Kombinlemenin Farklı Yolları


Soft Renkli Başörtülerinizi Kombinlemenin Farklı Yolları

Soft Renkli Başörtülerinizi Kombinlemenin Farklı Yolları

Nude, bej, fildişi ve pembe gibi soft renkler, modayı takip eden her kadının vazgeçilmezi haline geldi. Bu, tesettürlü kadınlar için de geçerlidir, bu nedenle tesettürlü kadınlar arasında soft renklerde başörtüsü çok popülerdir. Bu yazımızda size çeşitli şekillerde soft renklerle tesettür kombinlerinden bahsedeceğiz.

Cildiniz İçin En İyi Renk Tonu

Başlamak için, cildiniz için en iyi soft renk tonunu nasıl seçeceğinizi anlamalısınız. Çünkü nude ve bej gibi renkler ten renginize uygun seçilmelidir. Kontrast oluşturmak için çoğu moda blogcusunun yaptığı gibi ten renginizden bir ton daha koyu bir renk seçebilirsiniz. Oldukça klasik ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız daha açık bir ton seçmelisiniz.

Hangi Kumaş Materyali Seçilmelidir

Mükemmel, soft renkli bir tesettür görünümü istiyorsanız, renk tonlarının başörtüsü kumaşıyla uyumlu olduğundan emin olun, böylece kıyafetlerinize de uyum sağlayacaktır. Şifon hem gündelik hem de klasik bir görünümle uyumlandığı için özellikle gece kıyafetleri için daha uygun bir seçim olabilir. Bej, nude, blush ve fildişi gibi renkleri seçebilirsiniz.

Takılarınızla Kombinleyin

Soft tonlu görünümünüzü çeşitli takı ve aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Soft pembemsi ve toprak tonlarıyla çok uyumlu altın tonlarında küpe, kolye ve bileklikler görünümünüzü güzelleştirebilir ve başörtünüzü tamamlayabilir. görünümünüze uyacak zarif altın veya gümüş işlemeli güneş gözlükleriyle görünümünüzü mükemmelleştirebilirsiniz.

Soft Renkli Başörtüsünü Kombinlerken Parlak Renkler Kullanmak

Dolabınızdan çeşitli parçalarla soft renklerde tesettür kombinler yapabilirsiniz. Bu nedenle, kahverengi bluz ve bej pantolon veya çizgili sarı bir takım elbise ile denemekten korkmayın, çünkü soft renkler parlak ve göz alıcı renklerle iyi gider. Nude ve bej gibi soft renklerin tonları da tüm cilt tonlarını tamamlar, bu nedenle sizin için en uygun olanı bulmak kolay olacaktır. Örneğin beyaz veya bej gibi soft renklerde bluzler ve pantolon-etekler kombininize çok yakışacaktır. Hem sabah hem de akşam gezileri için mükemmeldirler.

Tek Renkli Bir Görünüm Deneyin

Tek renkli bir görünüm, sezonun en popüler trendlerinden biri, özellikle bej veya nude tonlarında. Sonuç olarak, birçok tesettürlü moda blogcusu bu görünümü benimsedi ve bu tarzda, tamamen nude renkte tesettür kıyafetleri ile modern, şık ve modaya uygun bir görünüm elde ediyorlar.

Hırka, Kaban ve Blazerlar

Blazer, kaban ve hırka sonbahar ve kış sezonunun vazgeçilmez parçalarıdır. Montunuzu çıkarmadığınız sürece kış veya sonbahar kombininiz tamamlanmış sayılmaz; İster trençkot, ister kalın kabanlardan biri olsun, ne olursa olsun tesettür dünyasında hepsi moda. Daha Soft bir görünüm için montunuzu ya da hırkanızı, seçtiğiniz başörtüsünün açık ya da koyu renkleri ile kombinleyin. Bej, ten rengi, pembe, fildişi, zeytin ve uçuk mavi ve gri renkleri tercih edebilirsiniz. Tesettür giyim tarzınıza uygun olarak soft renklerin farklı tonlarını günlük stilinizde karıştırıp kombinleyebilirsiniz.

Soft renkli başörtüler, tesettüre klasik dokunuşlarını yansıtarak her kadının başörtüsü koleksiyonunda olması gereken parçalar haline geliyor. Sefamerve'nin eşarp ve tesettür modelleri farklı renk ve desenlerde karşımıza çıkıyor. Üstelik çok uygun fiyatlarla. Sefamerve'nin başörtüsü koleksiyonu, tesettür için yaratıcı ve çağdaş tasarımlara sahiptir. Sefamerve koleksiyonunda kombininize en çok yakışacak, istediğiniz her tonda soft renkli başörtüleri en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Dilediğiniz tonlarda soft renkli başörtüsü için Sefamerve koleksiyonuna mutlaka göz atın.