Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

EYL'22
2022'de Yaz Tesettür Modasında Neler Bekleniyor

2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_1

2022'de Yaz Tesettür Modasında Neler Bekleniyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tesettür ve tesettür elbise modelleri arttı. Yaz aylarında daha canlı renkler tercih edildiğinden, bazı başörtüsü çeşitleri yeşil veya mavi gibi yoğun bir renk pigmenti içerir.

Sıcak havalar için seçilen tesettür modeli renk açısından yaz aylarına uygun olmalıdır. Aynı zamanda tüm yazı terlemeden rahat geçirmek için kaliteli pamuklu kumaş seçimi önemlidir.

Yaz tesettür modasında hem okulda hem de plajlarda kullanılabilecek özel modeller yer alıyor. Bu ayırt edici tesettür modellerinin özellikleri arasında şunlar yer almaktadır:

 

  • Yüksek kaliteli kumaş
  • Tere dayanıklı yapı
  • Uyumlu Renkler
  • Şık tasarım

 

Yaz aylarında ne giyeceğinizi ve tesettür modellerindeki son değişiklikleri takip etmek için Sefamerve'nin özgün ürünlerini inceleyebilirsiniz. Özellikle bu yıl yaz tesettür modası için zarif renk ve detaylara yer verilmesi bekleniyor. Sefamerve'nin web sitesini ziyaret ederek tesettür modellerini inceleyebilirsiniz.

 

2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_2 2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_3 2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_4

Plajda Kullanılabilecek Tesettür Mayo Modelleri ve Elbiseler

Yaz tesettür modası, özellikle plajda ne tür tesettür modellerinin kullanılacağına dair soruları yanıtlıyor. Plajda sade mayo giymek şık olabilir. Sizin için tercih edilebilecek bir seçenek olabilecek burkini mayo gibi farklı tesettür mayo modellerini deneyebilirsiniz. Başörtüsü kumaşları nefes alabilir ve rüzgar geçirmez olmalıdır. 2022 Yaz tesettür moda kategorisinde, pratik olmasının yanı sıra polyester, likra veya dijital baskılı kumaşlardan üretilen yazlık tesettür giyim modelleri de yer alıyor.

Tesettür kumaş olarak kaliteli bir görünüm sağlamalı, giydiğiniz diğer kıyafetlerle uyumlu olmalıdır. Aynı şekilde, kontrast oluşturan giysilerle bir başörtüsü kombinleyerek de şık görünebilirsiniz. Sadelik isteyenler için tesettür aksesuar ve elbiseler tek renk, canlı renkleri tercih edenler için ise parlak veya simli elbiseler mevcuttur. Her ikisi de günlük ve özel günler için uygundur.

Mevsimlik Tesettür Elbise ve Başörtüsü Seçenekleri Nelerdir?

Kış aylarının gelmesi sadece koyu renkleri kullanmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Aynı şekilde yaz aylarında her zaman hafif başörtüsü takmak zorunda da kalmazsınız. Şık yaz tesettür moda kreasyonları, tesettürünüzü bağlama şeklinize bağlıdır. Ancak kullanacağınız renk kombinasyonları tarzınızı daha da çok etkileyecektir.

Başörtüsünü her mevsim her renk kullanabilirsiniz. Yine de yaz aylarını daha rahat ve şık geçirmeniz için işte size birkaç ipucu:

 

  • Nude tonları kullanabilirsiniz. Şal yerine ince kumaştan başörtüsü tercih edin
  • Kullanabileceğiniz pratik bir başörtüsü edinin
  • Tere dayanıklı kumaştan ürünler seçin

 

Nude tonlar hem açık renkli hem de oldukça şık duruyor. Günlük yaşamınızda aceleci olmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek şey toprak veya krem renklerde başörtüsü takmak.

Bu püf noktalar ile yaz için mükemmel bir başörtüsü seçebilirsiniz. Yaz tesettür modası açısından şık olmak kullanılan kumaşların kalitesine de bağlıdır. Sefamerve, kalitesiyle öne çıkan ten rengi tonlarda rengarenk tesettür seçenekleri sunuyor.

Pratik Kullanıma Sahip Tesettür Kumaş Çeşitleri

İpek kumaştan üretilen başörtüsü her ne kadar şık ve lüks bir görüntü oluştursa da modelleri kolaylıkla yıpranabilir. İpek kumaşları kullanma konusunda yeterli deneyiminiz yoksa, pamuklu kumaşlar, baskılı modeller veya tek renkli seçenekler mevcuttur.

Yaz tesettür modasında başörtüsünün pratik kullanımı öne çıkıyor. Yaz mevsiminde kullanacağınız tesettür tesettür seçeneklerini dikkatli bir şekilde değerlendirmek, keyifli vakit geçirirken sürekli sürgülü başörtüsü takma derdinden kurtulmanızı sağlar.

Tesettür hangi modele bağlanırsa bağlansın oldukça şık bir görüntü sağlar. Bu nedenle yaz tesettür modası seçimlerinizde onlarca farklı kumaş türünden kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz ve zevkinize uygun bir model seçebilirsiniz.

Yaz Modasında Tesettürün Yeri

Gerektiğinde hızlıca bağlayabildiğiniz için şal veya başörüleriniz ile pratiklik kazanabilirsiniz. Ancak şal/başörtü seçimi şık görünmek için yeterli olmayabilir. Gece etkinliklerine katılırken leopar ya da zebra desenli modaya uygun modelleri tercih ederken, gündüz etkinliklerine katıldığınızda çiçek desenli modeller daha çok cezbedici oluyor.

Yaz tesettür modası için genellikle dolabınızda bulunan renkleri göz önünde bulundurun. Pamuk, saten vb. günlük hayatınızda giydiğiniz renklerle uyumlu olacak tonlarda kullanıma uygun kumaşlardır. Farklı kumaş çeşitlerine sahip başörtüleri tercih etmelisiniz. Bu sayede hem günlük hem de yaz aylarında sahip olabileceğiniz özel günlerde kullanabileceğiniz başörtüler elde edebilirsiniz.