Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

16

EYL'22
Cilt Tonunuza Göre Eşarp İçin Doğru Renk Seçimi

cilt_tonunuza_gore_esarp_icin_dogru_renk_secimi_01_4

 

Cilt Tonunuza Göre Eşarp İçin Doğru Renk Seçimi

Her tesettürlü kadının cilt tonunu tamamlayan güvenilir, sağlam eşarplara ihtiyacı vardır. Hazırlanmaya ayıracak vaktin olmadığında, kurtarıcı şalların dolabında yer almalıdır. Eşarp koleksiyonunuz, cilt tonunuzla en uyum sağlayan kaliteli malzemelerden oluşmaktadır. Cilt tonunuza göre en iyi eşarp rengini nasıl seçeceğinize dair tavsiyeler için okumaya devam edin.

Cilt Tonuma Hangi Başörtüsü Rengi Uyar?

Bir eşarp tam anlamıyla yüzünüzü çerçeveler, bu nedenle eşarp bulundurmak en iyi seçimi yapmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, mavi tonları soğuk cilt tonlarında harika görünecek. Daha sıcak bir ten rengine sahipseniz sıcak renkler size çok yakışacaktır. Nötr bir cilt tonunuz varsa, ya soğuk ya da sıcak alt tonlara sahip değilsiniz ve her ikisini de kullanabilirsiniz. Eşarbınızın deseni, boyutu ve kumaşının yanı sıra cilt tonunuzu da göz önünde bulundurun. Hangi rengin ten renginize uygun olduğunu belirlemek için şu basit adımları izleyin:

Bileklerinizdeki Damarlarınızın Rengini Kontrol Edin.

Damarlarınız mor veya mavi görünüyorsa soğuk alt tona sahipsiniz. Damarlarınız yeşilimsi veya zeytin rengindeyse, sıcak bir alt tona sahipsiniz. Damarlarınızda hangi rengin baskın olduğunu söyleyemiyorsanız nötr alt tona sahipsiniz.

Altın veya Gümüş Takıların Cildinizde Daha İyi Görünüp Görünmediğini İnceleyin.

Altın takılar sıcak tonlarda, gümüş takılar soğuk tonlarda ve hem altın hem de gümüş takılar nötr tonlarda harika görünür.

Eşarp veya Giyim Koleksiyonunuzu da İnceleyin.

Kırmızılar, sarılar ve portakallar gibi sıcak renkler veya maviler, yeşiller ve morlar gibi soğuk renkler teninizde daha mı iyi görünüyor? Giysileri yüzünüze kadar tutmak size rehberlik edebilir.

cilt_tonunuza_gore_esarp_icin_dogru_renk_secimi_01_1 cilt_tonunuza_gore_esarp_icin_dogru_renk_secimi_01_2 cilt_tonunuza_gore_esarp_icin_dogru_renk_secimi_01_3

Her Cilt Tonunda Hangi Renk En İyi Görünür?

Orta ve Sıcak Ciltler İçin Başörtüsü Renkleri

Sıcak renkler size en çok yakışanlardır. Hardal sarısı, altın rengi ve hemen hemen her turuncu tonu giyme seçeneğiniz var. Bu, soğuk renkler giyemeyeceğiniz anlamına gelmez; sadece deniz mavisi ve zeytin yeşili gibi daha sıcak tonları seçin. Taupe, çikolata, krema, latte ve sıcak bej nötr tonlarınızdır. Fildişi, bej, boz kahverengi, deve, allık ve vizon gibi nötrleri de stoklayabilirsiniz. Kızılcık, kehribar, zeytin yeşili, deniz mavisi ve çivit gibi sonbahar tonları da orta ten tonları için başarısız olmayan renklerdir.

Açık veya Soğuk Ciltler İçin Başörtüsü Renkleri

Açık tenliyseniz, pembe veya sarı alt tonlu olmanıza göre size en uygun düz renk belirlenecektir. Beyaz ve siyah genel olarak daha açık tenlerde harika görünürken bej, deve ve boz kahverengilerden kaçınılmalıdır. Siz mavi ve yeşilin kadınısınız, ancak bunlar daha soğuk tonlar olduğu için sıcak aileden gelen renkleri de deneyebilirsiniz; pembe ve kiraz kırmızısını düşünün. Beyaz, gri, lacivert ve grileşmiş nötrler sizin nötrlerinizdir.

Nötr Ciltler İçin Başörtüsü Renkleri

Cilt tonunuzu belirlemek muhtemelen zor olmuştur, ancak buradan sonra işler daha kolay hale geliyor. Ne çok soğuk ne de çok sıcak bir orta ton seçerseniz çoğu renk size çok yakışacaktır. Şeftali, tozlu pembeler, sakin mavi, yumuşak lavanta, pastel sarı, yeşim yeşili ve diğer renkler size çok yakışıyor. Kirli beyaz, gri, taupe ve allık pembeler sizin nötrlerinizdir. Çok parlak bir şey yerine pastel gibi daha yumuşak bir gölge kullanın.

Koyu Ten için Başörtüsü Renkleri

Cilt tonunuza bağlı olarak, koyu ten tüm ten tonları arasında en çok yönlü olanıdır denilebilir. Cilt tonunuzla tam anlamıyla uyum sağlayan deve ve mokadan kaçının ve bunun yerine beyaz ve gümüş yerine fildişi ve altını tercih edin. Parlak, sessiz, nötr veya pastel olsun, neredeyse tüm düz renkler koyu ten üzerinde harika görünür. Fildişi, siyah, altın, zengin kahverengi, su, parlak pembe, koyu mavi, allık, gül kuvars, menekşe, leylak rengi, kadife çiçeği ve orkide stoklanacak tüm renklerdir.

Cilt Tonunuza Göre Eşarp Almak

Tesettür giyimde önemli bir yere sahip olan Sefamerve, çeşitliliği nedeniyle Başörtüsü tesettür giyim trendini takip eden kadınların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Sefamerve, geniş ürün yelpazesi sayesinde kadınların başörtüsü seçimini kolaylaştırıyor. Elbette seçenekleriniz ne kadar çok ve çeşitli olursa olsun, başörtüsü almadan önce düşünmeniz gereken bazı şeyler var. Doğal olarak, kişisel tarzınız her şeyden önce gelir. Günlük hayatta tesettür giyim tarzınız da hangi modeli almanız gerektiğini etkiler. Bir diğer önemli nokta ise cilt tonunuzu ve alt tonunuzu tamamlayan ve sizi güzel gösterecek bir eşarp seçmektir. Ten renginizi ve alt tonunuzu bu makale yardımıyla tanımlayabilirseniz, Sefamerve'nin size uygun rengarenk eşarplar için geniş koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Bütçenize uygun Sefamerve tesettür modelleri ve fiyatlarına göz atarak ihtiyacınız olan modeli inceleyebilir zevkinize uygununu seçebilirsiniz.