Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

OCA'19
Kış Sezonunda En Moda Tesettür Renkleri


 

Kış Sezonunda En Moda Tesettür Renkleri
Modanın en belirleyici öğelerinden biri, sezonda birçok mağazanın vitrinlerini süsleyecek olan renklerdir. Sezon başlamadan önce ünlü modacıların koleksiyonlarında gördüğümüz renkler, sonra günlük hayatta bizim alışık olduğumuz kıyafetlerin üzerinde yer almaya başlar ve adeta kendiliğinden gardıroplarımıza doğru sıçrar. Modayı yakalamak için kış sezonunun renklerini öğrenmekle işe başlayabilir, sık kullandığınız kıyafetlerle kombin yapabilmek için moda olan renklerle yeni kıyafetler satın alabilirsiniz.
 
2019 Tesettür Moda Renkleri
Kış sezonunun moda renklerini incelediğimizde karşımıza 6 güçlü ve cesur renk çıkıyor.  Renklerin kıyafetlerde kullanımlarında ise kimi modellerde aynı rengin gölgeli kullanımları dikkat çekerken, kimi zaman da renklerin ışıltılı ve dikkat çekici şekilde kullanıldığını görüyoruz.

 
Gül Kurusu
Kırmızı tonlarının en hafiflerinden olan ve kişilerde romantik çağrışımlar uyandıran gül kurusu rengi, bu kış sezonunda en çok gördüğümüz renklerden biri olacak. Özellikle üst giyimde ve eşarplarda tercih edilen gül kurusu renginin en çok yakıştığı parçalardan biri de feraceler ve kabanlar oluyor. Daha çok süet ve peluş kumaşların yakıştığı, kış mevsiminde içimizi ısıtan renklerden olan gül kurusu rengini kullanırken, daha koyu renklerde bir pantolon ve eşarp kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede renk kendini daha çok gösterecektir.
 
Kırmızı
Kış sezonunda sık rastladığımız sıcak renklerden biri olan kırmızı, 2019 modasında da yine göz kamaştıran renkler arasında yer alıyor. Özellikle kırmızı rengin kıyafet üzerinde bir bütün ve yoğun olduğu kullanımlar daha çok moda. Böylece kırmızı rengin çarpıcılığı daha çok ortaya çıkıyor ve renk adeta kendini gösteriyor. Daha çok uzun ve bol elbiselerde kullanabileceğiniz kırmızı renge en çok yakışanlardan biri de siyah renk. Siyah bir topuklu bot ve kırmızı bir elbise ile kış modasını yakalayabilirsiniz.
 
Bordo
Kırmızı tonlarının yoğun kullanıldığı bir sezon olan 2019 sonbahar-kış modasında, kıyafetlerde en çok gördüğümüz renklerden biri de bordo. Kış sezonuna en çok yakışan renklerden olan bordoyu ise daha çok pantolonlarda ve gömleklerde görüyoruz.  Daha şık ve ağır bir ton olan bordoyu krem, beyaz renkleri ile kullanarak daha fresh bir görüntü elde edebilirsiniz.

Mor
Sefamerve ninde rengi olan mor 2019 yılının en özel renklerinden biri. Mor duygu rengidir mistik bir havaya sahiptir. Özel davetlerinizde kullanacağınız boydan mor bir elbise ile davetteki en gözde kişilerden biri olabilirsiniz. Yada kıyafetinizi tamamlamak için kullanacağınız mor bir şal giymiş olduğunuz kıyafetin tüm havasını değiştirecek sizinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
 
Saks Mavisi
Cesur renklerin yer aldığı 2019 sonbahar kış sezonunda farklı renklerden biri karşımızda; saks mavisi. Daha çok yaz sezonunda görmeye alışık olduğumuz saks mavisini bu yıl tesettür giyimde kış modasında da görüyoruz. Feracelerde ve kabanlarda iddialı bir görünüm veren saks mavisini kullanırken beyaz renklerle kombinleyebilirsiniz. Açık renk tonlarda kullanacağınız kıyafetlerin üzerine saks mavisi bir eşarp kullanarak da modaya uygun bir kombin yaratabilirsiniz.
 

 






Anahtar Kelimeler: