Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

18

ARA'13
Sefamerve Bol ve Uzun Tunik Modelleri

 

Bol Giyinmeyi Seven Hanımlara Özel Bol ve Uzun Tunik Modelleri

Tesettür giyimde hanımların kıyafet seçimlerinde de en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye önereceğimiz elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları bu problemden kurtaracaktır. Yenş sezonda en hoş, en güzel salaş ve uzun tunik modelleri araştırdık. Miss sey tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve tercih edilen tunik modelleri miss sey tunik modellerinde görüyoruz. Ayrıca kaz ayağı ve kamuflaj desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

İki parça asimetrik kesim bol tunik modelleri, hoş ve rahat görünümü ile seçimleriniz arasında üst sıralarda olacak niteliktedir. Özellikle siyah üzerine tasarlanan tunikler, yeni sezonda kış mevsimi için en ideal renklerin başında gelmektedir. Hanımlar arası toplantılarınızda şık tunik modellerini farklı bir stil oluşturmak için de tercih edebilirsiniz.

Yeni sezonda en trend tunik modelleri bol ve uzun tuniklerdir. Ekose desenli belmando kumaştan üretilmi simetrik kesimli tuniklerde tesettürlü hanımlar tarafından yoğun ilği görmektedir.