Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Dünyaca Ünlü Şüpheli Ölümler Kadir Demircan

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517893

ÖZELLIKLER :

Yazar: Kadir Demircan Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Yayınları EAN: 9786050826005

TÜR :

Bilim & Müh. Kitapları

43 yıl boyunca polisten kaçmayı başaran Sicilyalı ünlü mafya babası nasıl yakalandı? Uçağıyla okyanusta birdenbire kaybolan Amelia Earhart'ın izi 80 yıl sonra bulundu mu? Abdülhamid'e ölüm tehdidinde bulunan gizemli seri katil kimdi? Efsane şarkıcı Elvis Presley halen yaşıyor olabilir mi? Hitler'le birlikte intihar etmeyi seçecek kadar ona bağlı olan Eva Hitler kimdi? Bolşevik İhtilali'nde ailesiyle birlikte katledilen Çar II. Nikolay nasıl öldürüldü? DNA parmak izi yöntemiyle çözülen ilk cinayet vakası hangisi? 2050'de suçlar artık online olarak mı işlenecek? Geçmiş gizemli ve açıklanmayı bekleyen olaylarla dolu. İnsanoğlu ise önleyemediği merak duygusuyla; sırları, ilginç vakaları ve şüpheli ölümleri aydınlatmak için hep bir istek duydu. Çözülen her bir gizemin yerini yenisi alsa da, merak duygumuzda bir eksilme olmadı, sır perdesi aksine daha da arttı. Üstelik, teknolojik ilerleme sayesinde DNA analizi gibi bilimsel yöntemlerin şüpheye yer bırakmayacak düzeyde gelişmesine rağmen... Adli genetik uzmanı Kadir Demircan, yıllara yayılan birikimiyle her yaştan okura hitap edecek gerçek hikâyeleri, çarpıcı ve sürükleyici bir dille anlatıyor. Okura olayı adeta yeniden yaşatıyor. Bizleri; üzerinde yıllarca uğraşılan ilginç vakalar arasında bir yolculuğa çıkarıyor. Geçmişten bugüne ve hatta geleceğe doğru... (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


20 Mayıs Pazartesi-22 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$12.00

$10.99
HEMEN AL $9.89

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER