Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Reva Hacim Veren Hibrit Maskara - Hybrid Volume Mascara Brown - No: 803 - Vegan & Temiz İçerik

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

875001
Yenilikçi, hafif formüllü Hacim veren Hibrit Maskara, yoğun ve farklı uzunlukta silikon kıllardan oluşan fırçasıyla tüm kirpikleri kökten uca yakalayarak belirgin şekilde dolgunlaştırır.
Doğal karışımlı içerikler de barındıran bu kusursuz maskara, yumuşacık sürümüyle kirpiklere esneklik sağlamanın yanı sıra kuvvetli tutuculuğu ile ekstra hacim verir.
Lipozomal taşıyıcı sistemler kullanılarak formülüne eklenen bitkisel kolajen sayesinde kirpiklerde elastin ve kolajen sentezlemeye yardımcı olur.
Yine bu sayede kazandığı çok daha yoğun antioksidan özellikler; kirpik diplerini besleyip onarır, onlara dolgunluk ve nem kazandırır.
Waterproof özelliğiyle maksimum kalıcıdır, akmaz ve bulaşmaz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$50.00

$30.50

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver