Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

27

KAS'13
Tesettür Giyim Ferace Modelleri

 

Tesettür giyim modelleri arasında en fazla tercih edilen ferace modelleriözellikle son dönemde tesettürlü bayanlar tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. Hem günlük hem de özel günlerde kullanıma uygun feraceler başta siyah olmak üzere farklı renk ve modellerle tesettür markalarının ve butiklerin vitrinlerinde yerini aldı. Özel tasarım feracelerden taşlı feracelere, sade modellerden işlemeli modellere kadar sayısız farklı çeşidi bulunan feraceler özellikle sefamerve.com adresimizden siz değerli takipçilerimize sunulmaya devam ediliyor.

Yeni sezon ferace modelleri siz değerli takipçilerimiz için uygun fiyatlarda ve bir çok zevk ve beğeniye uygun bir şekilde sunulmaktadır. Sitemizin bünyesinde bulundurduğu ferace modelleri siyah renkte olduğu gibi farklı renklerde de ferace modelleri bulunmaktadır. Dilber abiye modelleri farklı renk ve tasarımları ile tesettürlü hanımlar tarafından yoğun ilği görmektedir. Yarasa kol feraceler farklı tasarımları ile hoş bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

 

       

 

Tesettür giyim ürünlerinde son dönemde Dubai ferace modellerine ilgi oldukça arttı. Feraceler özellikle sıcak yaz aylarında tesettürlü bayanların kurtarıcısı durumunda. Feraceler hem tesettür hem şıklık hem de rahatlık anlamında yapısı gereği çok tercih edilen bir kıyafet türü. Fakat özellikle tesettürlü bayanların feraceye olan bu ilgisi fiyatlara da olumsuz olarak yansımış durumda. Taşlı veya işlemeleri, renkli veya desenli bir çok farklı ferace modelleri tasarlayan markalar son dönemde abiye kullanımına uygun modelleri dahi vitrinlerinde sergilemeye başladılar. Artan bu ilgi fiyatları da arttırınca hem şık hem kaliteli ferace modellerini uygun fiyata bulmak oldukça zor bir hale geldi.