Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

TEM'14
Sefamerve Eşarp Modellerini Sizler İçin Bir Araya Getirdik

 

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.

 
Tesettürlü hanımlar için eşarp ayrı bir yere sahiptir. Durum böyle olunca eşarp modellerinin kıymeti bir hayli artıyor. Sefa Merve eşarpları her sene üzerine kattığı şıklığı bu sene tavan yapmış diyebiliriz. Hanımların tepkisi de söylediklerimizi doğruluyor. Bu yılın gözdesi olacak modellerden biri Emine Erdoğanın eşarp stilini yansıtan ve adını da yine buradan alan Emine Eşarplar. Farklı tasarımıyla Emine Eşarplar oldukça ses getireceğe benziyor.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sefa Merve ipek eşarp modelleri kalitesi ve sunduğu fiyatlarla ipek eşarp almayı düşünen hanımların ilk olarak bakması gereken markalar arasında. Eğer aklınızda ipek eşarp alma düşüncesi var ise mutlaka Sefamerve ipek eşarp modellerine bakmalı ondan sonra alacağınız ipek eşarp modeline karar vermelisiniz.Yazlık eşarp modellerine ait bir çok resmi aşağıdaki resim galerimizde bulabilirsiniz. Sefa merve eşarp fiyatları öyle yüksek falanda değil. Sefa merve eşarp fiyatlarına bakacak olur diğer tesettür markaların eşarp fiyatlarıyla karşılaştıracak olursanız aradaki olumlu farkı göreceksiniz. Eğer ipek eşarp alırken fiyat konusuna takılıp kalıyorsanız Sefamerve eşarp modellerini tercih etmenizde fayda var.

 

 

 

 

 

 

 

Sefamerve eşarp modellerinin popülaritesinin bu kadar artmasının temel sebeplerinin arasında kendi internet sitesi üzerinden online alışveriş imkanı sunuyor olması da etkilidir. Sefamerve'nin beğendiğiniz ürünlerini almak için Sefamerve resmi internet sitesine girerek kredi kartınız vasıtasıyla alabilirsiniz. İnternetin bu kadar yaygın olması mağaza kavramını yavaş yavaş ortadan kaldırmaktadır. Dolayısıyla internet üzerinden alışveriş büyük bir önem kazanıyor. Bu önemi fark eden Sefamerve markası online alışveriş kısmını faaliyete geçirdi.  Türkiyenin hiçbir yerinde mağazası bulunmamakla birlikte Ramazana özel kampanyalarıyla gözde tesettür siteleri arasına girmeyi başarıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Eşarp modelleri arasında en çok ilgi gören eşarp modeli Sefamerve eşarp modellerine ait. Çünkü sefa merve eşarplar farklı tasarımları ve kaliteli kumaşıyla ilk bakışta dikkat çekmeyi başarıyor.

 

2014 Sefa Merve eşarp modelleri piyasada bulunan diğer markaların eşarp modellerine göre farklı bir havası ve farklı bir etkisi var. Bunu hisseden ve bu farkı farkeden hanımlar Sefamerve eşarplarından başka eşarp tercih etmiyor.  Çok kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Sefamerve facebook üzerinden en çok tıklanan tesettür markası olmayı başardı. Bu başarının arkasında tamamen yoğun bir çalışma ve tesettürlü hanımların beklentilerine cevap verme isteği var. Resimlerin üzerlerine tıklayarak ilgili eşarplara ulaşabilir ve çok daha fazlasını inceleyebilirsiniz.