Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

01

MAR'14
Sefamerve Uzun Tesettür Elbise Modelleri

 

Aramiss 2014 Tesettür Elbise Modelleri

Konunun Kategorisi: Etek ve ElbiselerTesettür Giyim

Tesettür giyim firmalarından Aramiss, şık elbise modelleri ile mütedeyyin hanımlar için aranılan markalardan oldu.

 

Her geçen gün tesettür giyim markaları arasına yenileri eklenmektedir. Her marka da yeni koleksiyon, yeni kıyafetler demektir. Bu açıdan bakıldığında Aramiss, bir koleksiyon içinde farklı ürün gamı olan bir kreasyon yapısına sahiptir.

 
 
 

 

Aramiss her sezon koleksiyonlarında şıklığı ve rahat formları ön planda tutmaktadır. 2014 tesettür elbise modelleri özellikle ara sezonda ne giyeceğini bilemeyen hanımlara, önereceğimiz modeller arasında yer alıyor. Aramiss sanat ve estetik zevki olan bayanlar için birbirinden şık tasarımlar sunmaktadır.

 

Tasarımlardaki şık detaylar Aramiss elbise modellerinde dikkat çekmektedir. Elbiselerde zarif fiyonklar, puantiyelerin eşlik ettiği kumaş kemerler, kol ve yakalarda farklı rengin hakim olduğu renk blokları, dantelin elbiselerde şık tasarımı ayrı bir hava katmaktadır.

 

 

Floral desenlerin eşlik ettiği ceketli elbise modelleri bizim favorilerimiz arasına girdi bile. Sizler de floral desenli Aramiss elbiselerle trendygörünebilirsiniz. Bordo, yeşil ve kahvelerin ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonlarda, iki renkli elbiselerle farklı kombinler oluşturabilirsiniz.

 

Mütedeyyin hanımların elbise tercihlerine alternatif oluşturan Aramiss tesettür elbise modellerini birçok online alışveriş sitesinde inceleyebilirsiniz. Her modelin farklı renk alternatiflerini de yine bu online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. Modanisa ve Tesettürmoda online alışveriş siteleri güncel stoklarla Refka elbise modellerini satmaktadır.