Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

11

OCA'14
Dergiler Artık Sefamerve.com'da

 

 

 

 

 

 

Aylık muhafazakar kadın dergileri artık sefamerve.com'da .. Yayın hayatına Ocak  2014' de başlayan Hayyat Dergi ilk sayısı ve Ocak 2013' de yayın hayatına başlayan Aysha Dergi 13. sayısı kredi kartı ile alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı ile ile elinize ulaşmaktadır. 

 

Hayyat Dergi 

 

“Muhafazakar Kadın Dergisi” sloganıyla yayın hayatına Ocak ayında başlayan Hayyat Dergi, Türkiye'de ve Dünya'da muhafazakâr yaşayan, estetiğe ve yaşam kalitesine önem veren hanımefendilerin rehberi olmayı amaçlarken, her biri alanında uzmanlaşmış editörleri ile Muhafazakâr Moda başta olmak üzere, dünyada yankı bulan akım ve trendleri okurlarıyla buluşturuyor. Hayyat Dergi içeriğinde ayrıca; güzellik ve sağlık, yemek, kültür- sanat, mekan-gezi gibi bölümler de yer alıyor. 

 

 

Aysha Dergi 

 

 

Yaşam ve stil uzmanı güçlü kadrosu ve farklı bakış açısıyla hoşgörü misyonunu temel alan Aysha Dergi, modern ve gelenekçi yapımızı çok iyi harmanlayıp, geçmişteki köklü değerlerimizden taviz vermeden, geleceği de ufkuyla idrak eden kitleye ulaşmayı hedefliyor.

 

2013 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan Aysha Dergi; her sayfası güncel haberler, seçkin kişilerle röportajlar, moda, kültür-sanat, yaşam ve stil gibi yaşamın tüm renklerini içinde barındırıyor. Cemalnur Sargut, Talha Uğurluel, Figen Es gibi birbirinden değerli kalemlerin yer aldığı dergi, her sayısıyla kadın okuruyla buluşmaya devam ediyor.