Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

16

ARA'13
Sefamerve Uzun Tunik Modelleri

 

Tesettürlü hanımların kıyafet tercihlerinde en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Özellikle kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye edilecek elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları sıkıntıdan kurtaracaktır. 

Ald uzun tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve günümüz trendine damgasını vuran, manzara desenlerinden günbatımı ve sonbahar tunik modellerinde görmekteyiz. Ayrıca kaz ayağı desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

Yeniz sezonda belmando kumaşından üretilmiş, iki parça asimetrik kesim uzun tunik modelleri, modern ve rahat görünümü ile tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında olmalıdır. Özellikle siyah üzerine tasarlanan tunikler, kış sezonu için en ideal renklerin başında gelmektedir. Hanımlar arası toplantılarınızda şık tunik modellerini farklı bir stil oluşturmak için de tercih edebilirsiniz.

Sonbahar, kış, trendler ve kombinler. Stil ve şıklık deyince bu kavramlar tüm tesettürlü hanımların ilk konuştukları gündem konularını almaktadır.