Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

03

NİS'15

 

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.
 

 

01

NİS'15

 

 

Birbirinden şık kıyafet modelleriyle her gün modellerini güncelleyen ve kaliteyi sadece bir tık uzağınıza getiren sefamerve markasının en modellerini sizler için biraraya getirdik. Buyrun birlikte inceleyelim.
 
 

25

MAR'15

 

 

Birbirinden şık Sefamerve kombinlerini bugün sizler için derleyip bir araya getirdik. Elbise,tunik,eşofman,eşarp ve şal.. Tesettüre dair ne arıyorsanız sadece bir tık uzağınızda. Üstelik mağaza mağaza gezme derdi olmadan dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle dilerseniz de kredi kartı ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Ürünlerimiz beklentilerinizi karşılamadığı taktirde ise iade ve değişim hakkınız mevcuttur. Buyrun bugünkü kombinleri birlikte inceleyelim..
 

 

23

MAR'15

 

 

Sizin İçin Hazırladığımız Şal, Bluz, Etek Kombinimiz Sadece 99.70 TL.. 3. Yaşımıza Özel Fırsatları Kaçırmayın. Hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 
 
 

19

MAR'15

 

Siziniçin birbirinden şık kombinleri bir araya getiren Sefamerve bu haftasonu içinde yine çok şık ve çok rahat bir kombin hazırladı. Siyah ve beyazın uyumu,ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

17

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride City Of Angels kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz City Of Angels Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

14

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride Modesty kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz ModestyTesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

12

MAR'15

 

 

Sefamerve, birbirinden şık tunik, elbise,eşarp ve aksesurları sizinle buluşturmaya devam ediyor. Bugünkü blog konumuz Zernişan Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

11

MAR'15

 

Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bu zamanlarda, tesettürlü hanımlar abiye arayışlarına başladılar. Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.

 

 

06

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen ve çok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız ikili takım modelleri. Stokları güncellenen en yeni takım modellerini www.sefamerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web sitemizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dilerseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz ikili takım modelleriiz..
 

 

02

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen veçok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız etek modelleri. Stokları güncellenen en yeni etek modellerini www.sefaerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web siteizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dierseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. stelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kkullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz etek modelleriiz..

 

 

27

ŞUB'15

 

 

Birbirinden şık modellerin hergün güncellenerek sizlere sunulduğu web sitemiz Sefamerve hırka modelleri ile de göz dolduruyor. Sizde birbirinde şık hırkaları web sitemiz üzerinden inceleyebilir, dilerseniz siparişlerinizi online olarak verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Ürünü kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur.

 

 

25

ŞUB'15

 

Birbirinden şık modelleri siz kullanıcıları ile buluşturan Sefamervede jile modelleri yenilendi. Farklı renk ve modelleri web sitemiz www.sefamerve.com adresinden detaylı inceleyebilir siparişlerinizi ister kredi kartıyla isterseniz de kapıda ödeme yöntemiyle verebilirsiniz.

 

 

23

ŞUB'15

 

 

Renklerin hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Renkler sayesinde dinamik, heyecanlı, karamsar hatta mutlu olabiliriz. Bu nedenle, renk kullanımı çok önemlidir. Bütün eski öğretilerde, Feng Shui, Reiki gibi renkler ile tedaviler, hatta bazı renkler ile kazanımlarımız olmaktadır.
 
Eski öğretilerde önemli bir renk olan mor, ruhsal enerjinin artmasını ve psikolojik olarak rahatlamayı sağlamaktadır. 

 
 
 

20

ŞUB'15

 

Sefamerve her geçen gün kaliteyi uygun fiyata sunmaa devam ediyor. Birbirinden şık kombinlere inanımaz fiyatlara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz özel günlerinizi, dilerseniz de günlük yaşantınızı sefamerve ile taçlandırabilirsiniz. Bu haftasonu zebra desenli bu tuniği değerlendirebilirsiniz. Üstelik eşarp ve çanya uyumu kombine bambaşka bir hava  katıyor. Dilerseniz ayakkabı ve takı seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bu haftasonu kombinimiz..

 

 

18

ŞUB'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.



 
 

14

ŞUB'15

 

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.

 

 

11

ŞUB'15




Sefamervenin birbirinden şık yeni yelek modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni yelek modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

 

06

ŞUB'15

 

Siziniçin birbirinden şık kombinleri bir araya getiren Sefamerve bu haftasonu içinde yine çok şık ve çok rahat bir kombin hazırladı. Mürdüm rengi ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

04

ŞUB'15

 

Günün her türlü koşuşturmacası içerisinde tesettürlü hanımların imdadına yetişen tesettür eşofman takımlarımız güncellendi. Üstelik uygun fiyatlara. Bizde Sefamerve ekibi olarak bu hafta rahat bir gün için spor bir kombin hazırladık. Birbirinden şık ürünleri Sefamerve sitesinde inceleyebilir, siparişlerinizi yine web sitemizden vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlrinizde KARGO BEDAVA.