Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Marina Mayo Tesettür Mayo 1950

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

710135

RENK :

Lacivert

KUMAŞ :

Likralı

DESEN :

Düz

AKSESUAR :

Body ürüne dahil

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

Lacivert renktedir. Likralı kumaş. Sade. Body ürüne dahildir. Yazlık. Kadın.
MARİNA Mayo Tam Kapalı Mayo 1950 – Lacivert
Rengi ve yumuşacık dokusu ile Marina mayo tesettür mayo her bütçeye uygun modeller sunuyor. Su ile temasta ürünün renginde solma, kırışma vb. görülmez. Uzun ömürlü kullanımı ile suya girip çıktıktan sonra hemen kurumaktadır. Ürün su itici apreli özelliğine sahip ve üzerinize yapışmaz. Ürün salaş kesimdir. Bol giyinmeyi seven ve vücut yapısını belli etmeyi sevmeyen kişiler bu mayo modelini rahatlıkla tercih edebilir. Likralı kumaşı sayesinde esneklik sunar ve hareket özlüğünü sağlar. Marina mayo tasarım tam kapalı mayo modeli ile ön plana çıkıyor.İnce kumaş dokusu sayesinde yüzerken size rahatsızlık vermez.Konforlu kullanımın yanı sıra oldukça dayanıklı ve kırışmama özelliğine sahiptir. Tesettür mayo modelimiz özel kumaşlar ile üretilmektedir.  
Ürün; pantolon, tunik, eşarp ve büstiyer olarak 4 parçadan oluşmaktadır.
Kumaş; %85 Polyester, %15 Likra
Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: S, Boy: 80 cm, Göğüs: 106 cm, Bel: 100 cm, Basen: 122 cm
Modelin Ölçüleri: Boy: 175 cm, Göğüs: 80 cm, Bel: 60 cm, Basen: 91 cm
Teslimat: Siparişiniz 24 saat içerisinde kargoya verilir.
Klor ve tuzlu sudan etkilenmez.
Su itici apreli.
Ağırlık yapmayan, uzun süreli kullanıma uygun dayanıklılığı ve kırışmama özelliği ile mayo için özel olarak üretilmiş kumaşa sahiptir.
İçeriğindeki likra sayesinde yüzme kolaylığı sağlar.
Kullanılan kumaşlar; Avrupa standartlarında laboratuvarlarda dayanıklılık ve ekolojik testlerden geçerek insan sağlığına zarar verecek madde içermediği tespit edilerek onaylanmıştır.
Tesettür Mayo Modelleri
Marina mayo tam kapalı mayo tüm müşterilerimizin tercih ettiği bir markadır. Lacivert rengi üzerinde beyaz ve siyah çizgileri oldukça etnik duruyor. Ürün pantolon, büstiyer, tunik ve eşarp olarak 4 parçadan oluşuyor. %85 polyester, %15 likradır. Uzun süreli kullanımı ile deforme olmadan kullanabilirsiniz.Aynı zamanda bu mayo ekolojik testten geçirilerek insan sağlığını tehdit etmeyen madde içermemesi kanıtlanmıştır.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
S
M
L
XL
XXL
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$688.00

$221.99
HEMEN AL $97.68
ETIKETLER