Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Derminix Lactik Asit Kağıt Maske 1 Adet 344482

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

841588
Tüm cilt tipleri için uygun, yoğun nemlendirici özelliğine sahip bir cilt bakım ürünüdür.
Günlük yaşamın cildinizde oluşturduğu kuruluk, yıpranma ve yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Cilde ışıltı verir.
 
Leke görünümünü azaltır, gözenekleri sıkılaşmasına yardımcı olur.
 
Cildiniz temizlenir ve dengelenmiş görünür.
 
Kolay ve pratik bir şekilde uygulanır.
 
Maske yüzünüzdeyken dilediğinizce rahat hareket edebilirsiniz.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Derminix Laktik Asit Kağıt Maske İçindekiler 
Aqua, Lactic Asid, Triethanolamine, Propylene Glycol, Panthenol, Carbomer, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium, Acrylates Copolymer, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Asid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium Pca, Sodium Chloride, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfume, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alpha-isomethyl Ionone, Linalool.
 
Derminix Laktik Asit Kağıt Maske Kullanımı 
Maskeyi açın, temiz ve kuru bir cilde uygulayın. Maske yüzünüze yapışana kadar hafifçe bastırın. Yüzünüzde min. 20 dk. bekletiniz. Sonrasında Maskeyi çıkarın ve ürünün fazlalığını cildinize nüfuz etmesini sağlamak amacıyla hafifçe masaj yapın. Durulama gerektirmez, tek kullanımlıktır.
 
Uyarılar
Harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Tahriş olmuş veya aşırı hassas cilde uygulamayınız. Tahriş veya beklenmedik bir etki görülürse kullanımı bırakarak doktorunuza başvurunuz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$6.00

$4.06

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver