Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Green Black Elenora Banyo Paspası 100 Pamuk Penye Jakarlı Krem 50X80 Cm Krem

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

876977
Kumaş Özelliği
 %100 Pamuk
Ürün Detay
 Penye, Jakarlı
Kullanım
 Banyo Paspası
Koleksiyon
 Elenora
Ebat
 50x80
Stil
 
 
NEDEN EGE PAMUĞU?
Ege pamuğundan elde edilen ipliğin en büyük farklılığı, bu iplikten üretilen kumaşların, üstün renk tutabilme özelliğine sahip olmasıdır. Bununla birlikte tüm ürünlerin daha parlak ve daha canlı görünüm sağlamasıdır. Bu sebeple üretiminde daha az boya ve daha az enerji tüketilir. Biz Ege pamuğunu, yine Ege’de ipliğe dönüştürüyor ve bu farklılığı tüm dünyayla paylaşıyoruz.
%100 Penye pamuk kullanılarak yüksek kalite standartlarında üretilen jakarlı paspasımız, güçlü elyaf yapısına sahip, hızlı kuruma ve ekstra emiciliği sayesinde sizlere uzun ömürlü kullanım sağlar. İlk kullanımdan önce yıkanmasını öneririz.
>Çabuk kuruması avantaj sağlar.
>Yıkama sonrası performansını koruyabilen özelliğe sahiptir.


ÜRÜN İÇERİĞİ
1 Adet Paspas : 50x80cm
 
Green Black Elenora Banyo Paspası %100 Pamuk Penye Jakarlı Krem 50x80 Cm
Menşei: TÜRKİYE
 
YIKAMA TALİMATI
  40°C de Makinada Hassas Yıkama  Beyazlatıcı Kullanılmaz  150°C Ütüleme  Kuru Temizleme Yapılmaz  Düşük Hızda Merdaneli Yıkama

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$73.00

$38.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver