Product has been added to Cart

X
GO TO THE CART
CONTINUE SHOPPING

30

MAR'15

 

Üç ayların faziletleri
 
RECEB ayı: Dört kıymetli aydan biridir. Bir âyet-i kerime meali:
(Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günden beri, ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü, haram [hürmetli] olan aylardır.) [Tevbe 36]
 
Resulullah efendimiz, Receb ayına çok değer verir ve "Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir" diye dua ederdi.
 
Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:
(Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.)[İbni Cerir]
 

28

MAR'15

 

Günden güne büyüyen tesettür firması Sefamerve'den bir yenilik daha.. Bebek atkı, bere ve şapka satışına başlayan Sefamerve çocuklarınız için birbirinden sıcak kış ürünlerini bir araya getirdi.İşte sizin için derlediğimiz modellerden birkaçı..
 
 

27

MAR'15

 

Cuma namazı için gusletmek, güzel koku sürünmek, yeni, temiz giyinmek, saç, tırnak kesmek sünnettir. Tırnakları Cuma namazından önce veya sonra kesmek sünnettir. Namazdan sonra kesmek efdaldir. (Dürr-ül-muhtar) 
 
Hadis-i şerifte, (Cuma günü tırnak kesmek şifaya sebeptir) buyuruldu. (Ebuş-şeyh) 
 

26

MAR'15

 

 

Hergün namaz kılmak için alınan abdestin, bir tür temizlik uygulaması olduğu söylenebilir. Nitekim abdest, kir ve mikroplarla en fazla temasta bulunduğu bölümlerinin temizlenmesini sağlamaktadır. öte yandan, abdestin kan dolaşımı, lenf dolaşımı ve sinir sistemi üzerindeki olumlu etkileri, son zamanlarda bilimsel incelemere konu olmuştur. 

25

MAR'15

 

 

Birbirinden şık Sefamerve kombinlerini bugün sizler için derleyip bir araya getirdik. Elbise,tunik,eşofman,eşarp ve şal.. Tesettüre dair ne arıyorsanız sadece bir tık uzağınızda. Üstelik mağaza mağaza gezme derdi olmadan dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle dilerseniz de kredi kartı ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Ürünlerimiz beklentilerinizi karşılamadığı taktirde ise iade ve değişim hakkınız mevcuttur. Buyrun bugünkü kombinleri birlikte inceleyelim..

24

MAR'15

 

Allah, sizi güçsüz olarak yaratan, sonra güçsüzlüğün ardından bir güç veren, sonra gücün ardından bir güçsüzlük ve yaşlılık verendir. O dilediğini yaratır. O hakkıyla bilendir, hakkıyla kudret sahibidir." (Rûm Sûresi, 30/54)İslam dini, büyük-küçük her insanı saygıya layık görmüş, yaşlılara hürmet etmeye ise ayrı bir önem vermiştir. Bugünün gençleri, yarının ihtiyarlarıdır. 

 

23

MAR'15

 

 

Sizin İçin Hazırladığımız Şal, Bluz, Etek Kombinimiz Sadece 99.70 TL.. 3. Yaşımıza Özel Fırsatları Kaçırmayın. Hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 
 
 

21

MAR'15

 

Sâlatûl Fatih Sîğası - Sâlavat-ı Şerifelerin Efendisi: 
 
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
 
Manası: Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin… doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.

20

MAR'15

 

 

(Cumaya perşembe gününden hazırlanın!) [Hatib]

Cuma namazı için gusletmek, güzel koku sürünmek, yeni, temiz giyinmek, saç, tırnak kesmek sünnettir. Tırnakları Cuma namazından önce veya sonra kesmek sünnettir. Namazdan sonra kesmek efdaldir. (Dürr-ül-muhtar) 

Hadis-i şerifte, (Cuma günü tırnak kesmek şifaya sebeptir) buyuruldu. (Ebuş-şeyh) 

19

MAR'15

 

Siziniçin birbirinden şık kombinleri bir araya getiren Sefamerve bu haftasonu içinde yine çok şık ve çok rahat bir kombin hazırladı. Siyah ve beyazın uyumu,ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

18

MAR'15

 

Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi?
En kesif orduların yükleniyor dördü beşi.
-Tepeden yol bularak geçmek için Marmara’ya-

17

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride City Of Angels kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz City Of Angels Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

16

MAR'15

 

Gıybet olunan kimse, bedeninde, nesebinde, ahlakında, işinde, sözünde, dininde, dünyasında, hatta elbisesinde, evinde, hayvanında bulunan bir kusur, arkasından söylendiği zaman, bunu işitince üzülürse, gıybet olur. Duyunca üzüleceği bir sözü yüzüne karşı da söylemek günahtır.
 

14

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride Modesty kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz ModestyTesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

12

MAR'15

 

 

Sefamerve, birbirinden şık tunik, elbise,eşarp ve aksesurları sizinle buluşturmaya devam ediyor. Bugünkü blog konumuz Zernişan Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

11

MAR'15

 

Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bu zamanlarda, tesettürlü hanımlar abiye arayışlarına başladılar. Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.

 

 

10

MAR'15

 

İnsanoğlu uzağa ve yakına odaklanabilen kameralar yapabilmek için çok uzun mesailer harcamış, pek çok merhaleden sonra özellikli objektifler icat etmiştir. Başlangıçta basit çekimler yapabilen bir ila üç mercekli objektifler kullanılırken, bir çiçeğin üstündeki çiğ tanesi veya o çiçeğe konmuş bir arının fotoğrafını daha iyi bir şekilde çekebilmek için günümüzde yedi ila on mercekli objektifler kullanılmaktadır

06

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen ve çok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız ikili takım modelleri. Stokları güncellenen en yeni takım modellerini www.sefamerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web sitemizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dilerseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz ikili takım modelleriiz..



 

 

02

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen veçok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız etek modelleri. Stokları güncellenen en yeni etek modellerini www.sefaerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web siteizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dierseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. stelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kkullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz etek modelleriiz..

 

 

28

FEB'15

 

“De ki: Bizim başımıza ancak Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim mevlamızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.”
— Kur’an-ı Kerim (Tevbe Suresi 51. Ayet Meali)
 
“Allah’a davet eden, salih amel işleyen ve ben gerçekten müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?”
— Kur’an-ı Kerim (Fussilet Suresi 33. Ayet Meali)