Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

09

AOU'14
 
 
Bu konu hakkında o kadar çok zırvalık var ki, evvela bu saçmalıkları açığa kavuşturmak, art niyetli insanlara fırsat vermemek gerek.
 

27

JUI'14

 

Ramazan farkındalıktır. Rabbimiz 2014 yazında geride bırakmış olduğumuz Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla karşılamış olmayı ve yine onu hakkıyla uğurlamayı nasip etsin.

25

JUI'14

 

 

Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz(s.a.v),ümmeti hakkında son derece şevkatli,merhametli idi.Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu.Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse,
 
ona merhameten namazını hafifçe kılar(kısa tutar),çocuğun sesini durdurmak isterdi.Hele Hakk’tan kaçınanların hallerine pek acır,hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

19

JUI'14
 
 
 
 
Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz (s.a.v), ümmeti hakkında son derece şevkatli, merhametli idi. Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu. Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse ona merhameten namazını hafifçe kılar (kısaltır), çocuğun sesini durdurmak isterdi. Hele haktan kaçınanların hallerine pek acır, hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

17

JUI'14
 
Efendimizin (s.a.v.) üzerine Salâvat getirmenin fazileti
 
Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor: 
 
"Üzerime Salâvat-ı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (c.c.) affeder. Allah'ın affetti i kimse için bütün varlıklar rahmet okurlar."