Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

18

MAY'23
Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazları


Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari

Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazları

Moda, tarz ve bireyselliğin giyiminize yansıyan ifadedir. Başörtüsü takarken en iyi şekilde görünmeniz sizin elinizdedir. Tesettür giyim kombinlerinizi oluştururken daha fazla alışveriş yapmanız gerekebilir. Her kadın gibi tesettürlü kadınların da gardırobunun olmazsa olmazları vardır. Tesettür giyimin vazgeçilmezleri ile ilgili rehberimiz, her zaman arzu ettiğiniz şık görünüme kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Paylaşacağımız liste sizinkinden farklı olabilir, ancak temeller aynı kalacaktır. Uzun yıllardır tesettürlü olsanız bile bazen fikirleri tazelemek ve ilham almak için dolabınızı karıştırmak gerekebilir. Tesettüre uygun giyinmeye çalışırken kolların uzunluğu, yüksek yakalar, uzun üst parçalar, kumaşların şeffaf olmaması ve daha bol kesimler gibi tercihler ön plana çıkmaktadır. Her mevsim için doğru seçim yaptığınız giysiler hava koşuluna karşı hazırlıklı ve organize olmanızı sağlayacaktır.

Nötr Renklerde Şallar

Her tesettürlü kadının ten rengine uygun, kullanışlı, nötr renklerde bir şala ihtiyacı vardır. Özenle hazırlanmak için zamanınız olmadığında nötr renklerde bir şal tercih edebilirsiniz. Eşarp koleksiyonunuzda, cilt tonunuzu en iyi şekilde ortaya çıkaran, en sevdiğiniz kumaşlarda, düz ve ve nötr renkli eşarplar bulunmalıdır.

Hem doğal hem de zarif bir görünüm için pamuklu şal ya da saten tercih edebilirsiniz. Günlük bir görünüm için nötr renkli bir başörtüsü gardırobunuzun olmazsa olmaz parçalarındandır.

Her Şeyle Kombinleyebileceğiniz Siyah Pantolonlar

Siyah pantolon, kombinlerinizin kurtarıcısıdır. Uygun bir kesime sahipse tesettür giyimin favorisidir. Yine de tesettürlü kadınlar için, İslami giyim kurallarına göre siyah pantolon seçerken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır.

Tesettürlü kadınlar için oldukça bol siyah pantolonlar, günlük kullanım için harika rahat bir görünüm sunuyor. Siyah, çok çeşitli üst parçalar ve ayakkabılarla kombinlenebilen çok yönlü bir renktir. Tüm cilt tonlarında harika dururlar ve sofistike görünmenizi sağlarlar. Bu yüzden olmazsa olmaz kıyafetlerden biridir.


Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari

Rahat Bir Namaz Elbisesi

Rahat bir namaz elbisesi tesettürlü bayanların vazgeçilmez parçalarından biridir. Uzun yıllar boyunca her gün, günde beş kez giyeceğiniz bir elbise olduğundan kaliteli ve dayanıklı kumaşlardan üretilmiş olanları tercih etmelisiniz.

Maksi Etekler

Son yıllarda maksi etekler, tesettür giyimde dahil olmak üzere kadın giyim kategorisinde popüler hale gelmiştir. Hafif ve ince etekler tesettür giyimin olmazsa olmazlarındandır. Konforlu olmalarının yanı sıra, son derece trendlerdir. Özellikle dalgalanan, gösterişli ve hacimli kumaşlar en sevilenler arasında yer almaktadır.

Tunikler

Tunik elbiselerdeki güncel trend, gömlek elbiseler ile aynıdır. Tunikler en çok ilkbahar, yaz aylarında tercih edilmektedir. Öte yandan sonbahar ve kış aylarında bir üst giyim parçası olarak da kullanılabilirler. Farklı aksesuarlar takarak ve farklı stillerde kombinleyerek çeşitli görünümler elde edebilirsiniz. Tunikler mükemmel örtücülük sağlarken, uzunluğu sayesinde gizlenmesi gereken tüm kıvrımları gizlemektedir. Tunikleri nasıl kombinleyeceğinize bir örnek vermek gerekirse; en sevdiğiniz kot pantolonunuzla giyebilirsiniz.

Uzun Tesettür Elbise & Feraceler

Tesettür elbiseler her tesettürlü kadının olmazsa olmazıdır. Elbise giymek için özel bir gün olması gerekmez, bu yüzden tesettürlü kadınlar arasında bu trend oldukça popülerdir. Feraceler, birçok tesettürlü kadın tarafından giyilen uzun kollu maksi bir elbisedir. Feraceleri istediğiniz zaman, istediğiniz yerde giyebilirsiniz.

Açık renk feraceler oldukça feminen ve zarif bir görünüm sunmaktadır. Bu tarz dış giyim ürünlerini ister kot pantolonlarla isterseniz de elbiseler ile kombinleyebilirsiniz. Tesettür elbiseler hem özel hem günlük bir görünüm için idealdir. Feraceler çoğunlukla siyah renk olarak tercih edilse de parlak renkleri de mevcuttur.


Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari Tesettür Giyimin Olmazsa Olmazlari

Geniş Paça Pantolonlar

Geniş paçalı pantolonlar, bu sene çok tercih gören modeller arasındadır. Genellikle bol ve rahat bir duruşları vardır. Geniş paça pantolonları ayakkabı ve göz alıcı aksesuarlarla tamamlayarak günlük ve özel etkilikler de giyebilirsiniz. Açık veya kapalı olarak giyilebildikleri için çok yönlüdürler.

Taytlar ve Uzun Kollu İç Giyim Ürünleri

Moda tutkunları için birbirinden güzel elbiseler mevcuttur. Ancak seçtiğiniz elbiseler kolsuz modeller ise, kollarınızı örtmek için uzun kollu bir iç giyim ürünü tercih etmeniz gerekebilir. Ayrıca rüzgarın neden olduğu problemleri önlemek için tayt veya tozluk giyerek bacaklarınızı örtmesini sağlayabilirsiniz. Gerekli olabilecek durumlar için gardrobunuzda bir çift düz renkli tayt ve uzun kollu iç giyim ürünleri bulundurmalısınız. İç giyim ürünleri her tesettürlü kadın için olmazsa olmaz kıyafetlerdir.

Toplu İğneler

Bazı insanlar iğne kullanmadan başörtüsü takabilirken, çoğu insan başörtüsünün gün boyu bozulmaması için iğneye ihtiyaç duyar. Bu durumda toplu iğneler son derece faydalıdır. İğneler, başörtünüzü çeşitli şekillerde sabitlemek için kullanılır. Toplu iğnenin en yaygın kullanım şekli çenenizin altından takmaktır. Çenenizin altından bir iğne kullanmak başörtünüzü başınızın etrafına sarıldıktan sonra sabitleyecek ve bir arada tutacaktır. Eşarbı gün boyunca sabit tutmak için başörtünüzün çeşitli yerlerinde iğne kullanabilirsiniz.

Pek çok tesettürlü kadın, düz, çengelli ve çubuk iğne gibi çeşitli iğne türleri kullanır. Gün boyunca başörtünüzün kaymasını engellemek için kullanılsalar da, delik açmalarını veya kumaşa zarar vermelerini önlemek için kalın, ve sıkı dokunmuş başörtüsü kumaşları tercih etmeniz daha uygundur. Ayrıca birçok kadın, özel günlerde veya sıcak yaz aylarında daha hafif kumaşları tercih etmektedir. İğne zedelenmelerine ve takılmalara neden olabilecek kumaşlarda mıknatıslı şal toklarını önermekteyiz.

Boneler

Çoğu tesettürlü kadın, saçlarının başörtüsünden çıkmasını önlemek için başörtülerinin altına bone takar. Bu sebeple boneler tesettürlü kadınların vazgeçilmezidir. Başörtüsü takarken saçlarınızı sabitlemek için birçok bone modeli mevcuttur. Bunların en ilgi göreni ise tesettür bonedir. Alın ve boynun görünmesini engelleyen pamuklu kumaştan üretilen tesettür bone modelleri farklı renk ve tasarımlarla sitemizde satışlarımızdadır.

Bu yazımızda tesettür modasının olmazsa olmazlarını inceledik. Sefamerve, ağırlıklı olarak tesettürlü kadınlara hitap eden bir online giyim mağazasıdır. Geniş ürün yelpazesi, tesettürlü kadınlar için feracelerden aksesuarlara kadar her şeyi içermektedir. Daha fazla fikir için online mağazamıza göz atmayı unutmayın.