Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

16

KAS'17
Sahip Olmanız Gereken Kurtarıcı Parçalar
 
Zamansız parça denildiğinde aklınıza ne tür kıyafetler geliyor? Bir bayanın dolabında bulunması gereken parçalar nelerdir? Kadınların çoğu her sezon gardırobunu yeniliyor.
Kullanmadığı parçaları atıp yerine yenilerini alıyor. Halbuki bir kere alıp yıllarca giyebileceğiniz öyle parçalar var ki, sezonun modası ne olursa olsun her daim kurtarıcılar.
İşte modası asla geçmeyecek ve her kadının gardırobunda olması gereken klasik parçalar:
 
   
 
Siyah Elbise
Her bayanın Gardırobunda bulunan en önemli zamansız parçalardan biri siyah elbiselerdir. Davetlerde ve yemeklerde sizi kurtaracak siyah elbise ile her zaman şık görünürsünüz. 
 
Beyaz gömlek
Beyaz gömlekler, hemen hemen her parça ile kombinlenebilme özelliği taşıyor. Beyaz gömlekleri çok kolay kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Beyaz gömlekler
ayrıca her vücut tipine ve her yaşa uygun bir kullanım da sunuyor.
 
Hırka
Uzun, kısa, işlemeli, sade, renkli fark etmez. Dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hırkalarınızı elbiselerle de kombinleyebilirsiniz.
 
Kalem Etek
Genellikle ofis kombinlerinde görmeye alışkın olduğumuz kalem etekler, sokak modasının etkisiyle ofislerden çıktı ve spor kombinler de dahil olmak üzere pek çok stilde
kullanılabilir bir parça haline geldi. Kalem eteklerin ister kumaş, ister deri, isterseniz de penye modellerini dolabınıza ekleyebilir; zamansız şıklıklarının tadını çıkarabilirsiniz.
 
Trikolar
Trikolar, özellikle mevsim geçişlerinin en çok tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Kıyafetlerinizin rengine göre bisiklet yaka bir trikoyu serin bahar
akşamlarında omzunuza atabilir, kışın gömleklerinizin üzerine giyerek rahat ve şık bir stil oluşturabilirsiniz.
 
Trençkot
Mevsim geçişlerinde kullanabileceğiniz trençkotlar ile hem şık hem de spor kombinlerde muhteşem bir görüntü yakalayabilirsiniz.
 
   
 
Siyah Blazer Ceket
En kullanışlı parçalardan olan ve asla popülerliğini yitirmeyen parçalardan biri kesinlikle siyah blazer ceketler. Şık bir görünüm için eteklerle kombinleyebilirsiniz. Siyah 
blazerınızı spor ayakkabı kombinlerinizlede kullanabilirsiniz.
 
Stiletto
Keskin çizgileri, mükemmel orantıları ve silueti sayesinde stiletto, heykeli andıran estetik ayakkabılar olarak görülüyor. Bir bayanın ayakkabıları arasında stilettoların ayrı bir 
yeri vardır. İlla siyah ya da nude tonlarının olması da gerekmiyor.
 
Çapraz Askılı Çanta
Çapraz askı sayesinde, çanta taşıdığımız zaman her iki elimizi de özgürce kullanabiliyoruz. Kaliteli bir tasarımcı çantası kombininize farklı bir hava katacaktır. 
 
Aksesuar Olarak Saat
Zevkinize göre klasik görünümlü bir saati aksesuar dolabınıza ekleyerek yıllarca kullanabileceğiniz bir aksesuara sahip olabilirsiniz.