Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

05

TEM'17
Yeni Sezon Abiye Modelleri Sefamerve'de


Davet çok elbisem yok demeyi bir yana bırakın ve tek parça kolaylığının tadını çıkarın. 2017 yılının trend abiye modelleri Sefamerve.com 'da sizleri bekliyor...

2017 yılında tesettür abiyelerinde tül detaylar, pileler ve işlemeler çok ön planda. Hem rengiyle hem de modeliyle elbisesini ön plana çıkarmak isteyen bayanlar şık abiye tasarımları ve zarif ayakkabıları tercih edebilirler.

Tesettür abiyelerde, zarif detaylar bu yılın getirdiği şık tasarımlar arasında. Kollardan uzanan şifon uzun kumaşlar da 2017 trendleri arasında.Mutlaka bir göz atın derim.Tek parça şıklığını zahmetsiz yakalayın. 

 


                

 

 

Birbirinden şık abiyeler, dantel işlemeler ve tül detayları ile zenginleşen bu abiyeleri çok seveceksiniz.

Bordo, fuşya, siyah, lacivert, gold gibi en çok kullanılan renkler gibi somon, petrol, mint, haki gibi oldukça az bulunan renklere de ulaşabiliyorsunuz.Tesettür abiye  modellerinde özellikle gold ve dantel işlemeler elbiseye oldukça farklı bir hava katıyor. Bu işlemelere eşarba uygulanan ufak dokunuşlarlada elbiseleriniz oldukça farklı görünüme kavuşuyorsunuz.

Üstelik ücretsiz kargo ve 24 saat içinde iade hakkına sahipsiniz. Gönül rahatlığıyla dilediğiniz tesettür abiye modelini tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Daha fazla tesettür abiye modeli için Sefamerve.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.


Keyifli Alışverişler ,Hayırlı Günler Dileriz..
Sefamerve