Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

08

TEM'15
Sefamerve Ecommerce Europe’a Katıldı



Avrupa’nın önde gelen e-ticaret firmaları ve e-ticaret derneklerinin üye olduğu Ecommerce Europe, Türk firmasıyla bir ilki gerçekleştirdi.
 
Türk Markası Avrupa Vizesini Aldı
Sefamerve Ecommerce Europe’a Katıldı
 
Avrupa’nın önde gelen e-ticaret firmaları ve e-ticaret derneklerinin üye olduğu Ecommerce Europe, Türk firmasıyla bir ilki gerçekleştirdi.
 
Avrupa Birliği bünyesinde yer alan ve e-ticaret sektörünün her yönü ile gelişimine odaklanarak çözümler üreten Ecommerce Europe bir ilki gerçekleştirdi ve Avrupa Birliği üyesi ülkeler haricinde üye olarak kabul edilen ilk ve tek Türk firması Sefamerve oldu. Muhafazakâr giyimin en çok tercih edilen markası olan Sefamerve, resmi üyesi olduğu Ecommerce Europe ile Avrupa’daki ticaret hacmini geliştirmeyi hedefliyor.
 
Merkezi Brüksel’de bulunan ve Avrupa’da e-ticaret firmalarının ortak sesi olarak tanımlanan Ecommerce Europe’un sahip olduğu önemli rollere değinen Sefamerve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Metin Okur, güçlü markalar arasında bir Türk markasının yer almasının önemine değindi.
 
Okur “Sefamerve olarak Ecommerce Europe’ta yer almamız Türkiye’nin e-ticaret sektörünü temsilen, Avrupa Birliği ülkelerinin bünyesinde oluşturulan ortak e-lojistik, e- ödeme ve e-regülasyon platformlarında yer alıp, söz sahibi olabilmemizi sağlayacak. Bir Türk şirketi olarak böylesine önemli bir rolde olmaktan son derece mutluyuz. Üstlendiğimiz görevin hem sektörel işbirliği hem de kalkınma açısından Türk ve Avrupa pazarları arasında önemli bir köprü teşkil edeceğine inanıyorum.”açıklamasını yaptı.
 
Sınırlar arasında e-ticaret hacmini güçlendirmeyi hedefleyen ve 25.000’den fazla firmayı temsil eden dev kuruluş, Sefamerve’nin katılımını kendi web sayfası üzerinden böyle duyurdu;