Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

08

ARA'14
Haftanın Kombini

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

 

 

 

İşte ürünlerimizin ilki dantelli badi modelimiz. Birçok kıyafetinizin içerisine kombinleyebileceğiniz bu badi hem kumaşı hemde rengiyle oldukça ilgi çekici bir hal alıyor.

 

RENK :  Lacivert 
 
Dantelli Body 08, %100 Örme viscon. Uzun kollu,dantelli body.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kombinimizin ikinci parçası ceket modelimiz. Açık mavi ve astarlı olan ceketimizin kumaşı viskondur. Özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
 
RENK :  Açık Mavi 
AKSESUAR :  Astarlı 
DESEN :  Motifli 
KALIP :  Mankenin Giydiği Beden: 38 Uzunluk: 55 
YAKA :  V Yaka 
KOL :  Uzun Kollu 
KUMAŞ :  Viskon 
 
MANKENIMIZIN ÖLÇÜLERI :  Basen : 91cm, Bel : 61cm, Göğüs : 94cm, Boy : 180cm, Kilo : 60kg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kombinimizin üçüncü ürünü gerek bu badi ve ceketin  gerekse pek çok kıyafetin altına rahatça kombinleyebileceğiniz uzun etek modelimiz. Mutlaka sitemizi ziyaret ederek eteklere bir göz atın. Bu fırsatı kaçırmayın.
 
RENK :  Füme 
AKSESUAR :  Fermuarlı Astarsız 
DESEN :  Sade 
KALIP :  Mankenin Giydiği Beden: 38 Uzunluk: 110 
KUMAŞ :  Viskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bir kombinin olmazsa olmaz parçalarından biri çanta iken diğeri de ayakkabılardır. Özellikle tesettürlü hanımlar için çanta ve ayakkabı çok önemli.Bizim bu hafta sizin için hazıfrladığımız kombinimizde çanta ve ayakkabı rengimiz lacivert. Aynı zamanda seçtiğimiz şallada uyumlu olan bu çanta modeline bayılacaksınız.
 
RENK :  Lacivert 
Bayan Çanta 291-04 Lacivert
Ürün Açıklaması Çapraz askılı bayan çanta
Ürün Ebatları 28 x 22 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu :120 cm
Suni deriden üretilmiştir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ve işte bu haftaki ayakkabı modelimiz. Kış aylarının içinde bulunmamız sebebiyle ayakkabılarda daha çok bileğe kadar çizme şeklinde oluyor. Bu ayakkabının kemer detayları farklı bir hava vererek rugan detaylarıyla uyum sağlamış
 
RENK :  Lacivert 
CINSI :  Suni Deri 
KALIP :  Platform Uzunluğu: 2 Ökçe Uzunluğu: 9 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Son olarak bu kombin için seçtiğimiz lacivert şal modelimiz.. Sizin için seçtiklerimiz dışında pek çok modeli inceleyebilir, kendi kombininizi kendiniz oluşturabilir, kapıda ödeme kolaylığı, iade ve değlşim garantisiyle gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi  yapabilirsiniz. Sefamerve yıllardır kalitesinden ödün vermeyen bir firmadır. Bu güne kadar hiçbir müşterimiz mağdur edilmemiştir. Deforme olan ürünlerimizde gerekli incelemeler yapılarak üyelerimize iade veya değişim hakkı tanınmaktadır. Herhangi bir şikayetiniz varsa dilerseniz facebook sayfamız üzerinden dilersenizde 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.