Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

02

ARA'14
Haftanın Kombini

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

İlk olarak tuniğimizden başlayalım. Kısa sürede pek çok hanımın beğenisini toplayan altı püsküllü tuniğimize kesinlikle bayılacaksınız. Üstelik kolyesi bizim hediyemiz. Renklerininde bulunduğu bu tuniği biran önce incelemeli ve dilerseniz Sefamervenin uygun fiyat avantajlarından yararlanarak sipariş vermelisiniz.

 

Renk:  Yeşil 
Aksesuar:  Fermuarlı Astarsız Püsküllü 
Desen:  Sade 
Mevsim:  Mevsimlik 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 100-125 
Yaka:  0 Yaka 
Kol:  Uzun Kollu Düğmeli Kollu 
Kumaş:  Poliviskon 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 
 
 
 
 
 
Tuniğimizin altına seçtiğimiz pantolon modelinin yanısıra siyah renkte ve farklı modelde pantolonlarıda inceleyebilirsiniz.Tek yapmanız gereken resmin üzerine tıklamak ve mağaza mağaza gezmeden bir tıkla bu kıyafetleri kapınıza kadar getirmek. Üstelik kargo ulaşım süresi oldukça hızlı. Merkezde iseniz en geç 3 gün içerisinde sürat kargo ile ulaşmakta köy, kasaba yada belde de bulunuyorsanız 1 hafta içerisinde Ptt kargo ile ulaşmaktadır .
 
 
Renk:  Siyah 
Aksesuar:  Fermuarlı Düğmeli 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 115 
Kumaş:  Viskon 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Soğuk kış günlerinde kurtarıcımız olan kabanarı elbette es geçmemek gerek. Hem kombininizi  oluşturmaya hemde kış aylarında sıcak kalmaya ne dersiniz. İşte size muhteşe bir teklif. Kaşe kumaştan imal edilmiş ve aynı zamanda renkleri bulunan bu kap modeline bayılacaksınız. İncelemek için tek yapanız gerekense resmin üzeine tıklamak.
 
Kollardaki kürk detayı çıkmamaktadır.
 
Renk:  Vizon 
Aksesuar:  Cepli Düğmeli Astarsız 
Mevsim:  Kışlık 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 100 
Yaka:  0 Yaka 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Kaşe 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 

 

 

 

 

 

Tesettürlü hanımla için bir kombinin olmazsa olmazı kuşkusuz eşarplar. Sefamerve pek çok model, renk ve boyutlardaki eşarplarıyla hanımlara kombinlerinde kolaylık sağlamaya devam ediyor. Oldukça şık olan eşarp modelleri daima güncelleniyor. Sizde kombinimiz için seçtiğimiz modeli inceleyebilir, dilerseniz diğer renklerini de tercih edebilirsiniz. Tüm modeller için buraya, bu eşarp modeli içinse resme tıklayabilirsiniz.

 

Renk:  Lacivert Koyu yeşil 
Kumaş:  Viskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşte kombinimizin en hoş parçalarından biri.. Şüphesiz kıyafeti gösteren ayakkabı ve çantalar. Lacivert rengi pek çok kombinde kullanma avantajı sunarken taba rengiyle detaylandırımış olmasına dikkat çekiyor ve bu uyumu incelemek için sizi sayfamıza davet edyoruz.
 
 
Zincirli elden tutma, metal kilit detaylı, kapaklı, çapraz askılı bayan çanta, 27 x 20 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
Renk:  Camel Vizon Lacivert 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aynı şekilde lacivert uyumlu olan ayakkabılarımızda hem kışlık hemde kombininiz için oldukça şık.
 
Renk:  Lacivert 
Aksesuar:  Fermuarlı 
Cinsi:  Bağcıklı Suni Deri 
Kalıp:  Platform Uzunluğu : 2 Ökçe Uzunluğu : 9 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sade bir kombine sade bir aksesurdan yanayız. Hem şıklığı hem sadeliği yakalamak için Sefamervenin pek çok saat modellerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu kombinimizi yüzük ve kolye ile de detaylandırabilirsiniz.Kol Saati. 17,5 mm Paslanmaz Çelik Gövde Mineral Cam Paslanmaz Çelik Bilezik Japon Makine 5Y30 3 ATM Suya Dayanıklıdır. 2 Yıl Garanti.

 
CİNSİYET:BAYAN
 
Aksesuar:  Taşlı