Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

28

EKİ'14
Sefamerve'den Tunik Pantolon Kombini

 

Sefamerve günden güne büyüyen kalitesiyle birbirinden şık tunik,pantolon,elbise modellerini size sunmaya ve kombinleri ayağınıza getirmeye devam ediyor. Mağaza mağaza gezmeden aradığınızı kolayca bulma fırsatı veren Sefamerve ürünleri kullanmadığınız taktirde hem değişim hem iade hakkınızı da saklı tutuyor. Siz deneyin, giyinin, beğenmezseniz ister değişin ister iade edin. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan satış anlayışıyla sizlere en iyisini sunmayı hedefliyoruz. İşte bu haftaki kombinimiz.

 

İşte bu haftaki kombinimizin asıl parçası. Farklı renk seçenekleriyle ister gündelik istersenizde arkadaş davetlerinde kolaylıkla kombinleyebileceğiniz tunik modelimiz hem cebinize hemde gözünüze hitap edecek modellerden sadece bir tanesi. Kendi detay renkleriyle kombinleyeceğiniz şalınızda sefamerve de hazır. Bedenleri tükenmeden bu modeli daha yakından incelemek ve dilerseniz Sefamerve ayrıcalığından yararlanarak sipariş vermek için resme tıklayabilirsiniz.

 
Renk:  Koyu Fuşya 
Aksesuar:  Fermuarlı Astarsız 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 108 
Yaka:  0 Yaka 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Krep 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tuniğimize karar verdikten sonra kombinimizin ikinci önemli parçası olan pantolon seçiminde yine Sefamerve sizlere birçok seçenek sunuyor. İster dar paça istersenizde boru paça modelleri tuniklerinize kolayca kombinleyebilirsiniz. Pantolonları kesinlikle daha yakından incelemelisiniz. Tüm pantolon modeleri için buraya, önerdiğimiz model için ise resme tıklayabilirsiniz.
Tubanur Pantolon 1051-01 Siyah.
Tunik likralı viskon kumaştan üretilmiş ve standart bedendir.
36-44 beden aralığına rahatlıkla olmaktadır. 
Ürün üzerindeki taş baskı makinada yıkamaya uyumludur. Gerekli testlerden geçmiştir.
 
beden: standart 36-44 aralığı
kumaş: %95 viskon- %5 elestan
 
Renk:  Siyah 
Aksesuar:  Fermuarlı Düğmeli 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 115 
Kumaş:  Viskon 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tesettürlü bayanlar için olmazsa olmaz kombin parçalarından biride şallar ve eşarplardır. Her kıyafete uydurulması zor olan şal ve eşarp modelleri Sefamervede bol seçeneği ile dikkat çekiyor. Dilerseniz ipek şalları dilersenizde desenli şallarımızı yine sitemiz üzerinden takip edebilir, siparişlerinizde sefamerve ayrıcalığından yararlanabiliriniz. Tüm şal modellerimiz için resme tıklayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte kombinimiizin zarif parçaları çanta ve ayakkabılar. Şık bir çanta ve ayakkabı uyumuyla kesinlikle kıyafetlerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Özellikle giydiğiniz kıyafete göre çanta seçimini dikkatli yapmalısınız. Büyük çantaları daha salaş kıyafetlerde tercih ederken tunik ve dar pantolonları spor çantalarla kombinlemelisiniz. Sizin için seçtiğimiz çanta ve ayakkabı modellerine yine sitemiz www.sefamerve.com üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Capitone nakışlı, metal kilit detaylı çapraz askılı bayan çantası, 27 x 17 cm ebatlarında, çapraz askı uzunluğu : 120 cm
 
Renk:  Lacivert 
 
 
 
 
 
 
En şık modellerimizden biri olan bu ayakkabı topuklu giyebilen hanımlar için lacivert kombinli olan hemen her kıyafete uyabilecek cinsten. Dilerseniz bu kombinde dilersenizde daha özel bir kıyafetinizde rahatıkla kombinleyebilirsiniz. Modeli daha detaylı incelemek için sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Şıklığa rahat bir adım... Rahatlığa şık bir adım...
Mammamia Lacivert Keten 60-84.
 
 
 
Mamamia royal serisi ayakkabı, ayağınızla büyük bir uyum içersindedir ve ortopedik tabanıyla ayağınızı rahatsız etmez. Bel ve ayak sağlığınız düşününülerek tasarlanmıştır.
 
Renk:  Lacivert 
Kumaş:  Keten