Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

22

TEM'14
Sefamerve Gülay Kombinler

 

Sefamerve Gülay Kombinler hem şık hem de hesaplı.

Tesettür giyimin popüler online alışveriş sitesi Sefamerve.com‘da Gülay kombinlere mutlaka göz atmalısınız. Sezon yenilendi ama fiyatlar eskide kaldı. Özellikle mevsim farketmeksizin tüm tesettürlü bayanların tercihi tunik modelleri ve tesettür elbiseler çok özel fiyatlarla satışa sunuldu.
 
İşte Gülay'ın elbise modellerinden ikisi. Somon renkli olan elbisenin taşlı detayları elbiseye farklı bir hava katmış. %95 Polyester ve  %5 Likralı. Fuşya olan ise dantelli detayıyla dikkat çekiyor. Kayık yaka ve lastik kollu, kumaşı ise krep.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GLY 140773 kodlu tuniğimiz ise farklı renk seçenekleriyle hanımların tercihleri arasında. Düğmeli ve astarsız oluşu yaz aylarında rahatlıkla kkullanılmasını sağlıyor. İşlemeleri ise oldukça göz alıcı. Sivri yaka ve uzun kollu olan tuniğimizin kumaşı krep. Şayet beğendiyseniz tuniğin pek çok rengine buradan ulaşabilirsiniz.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sefamerve.com‘da en çok satılan tesettür giyim ürünlerinden olan Gülay Kombinler yenilenen ürün çeşitleriyle bu dönemde hanımların üzerinde sıklıkla görebileceğimiz modelleri barındırıyor. Siyah tunik için buraya, bordo elbise için buraya ve  lacivert tunik için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tunikler hem dış giyimde hemde ev oturmalarında sağladığı rahatlıkla her mevsim çok tercih edilen ürünler arasında gelir. Fakat dilediğimiz tunik modellerini dilediğimiz fiyata bulmakta zorlanırız. Alışverişlerde harcanan zaman ve enerjide cabası… Online alışverişin hayatımıza sağladığı en büyük güzellikte bu olsa gerek! Oturduğumuz yerden tüm sezon trendlerini takip edebilir ve birbirinden şık ürünleri inceleyerek dilediğimizi satın alabiliriz. Sizin için seçtiğimiz saks mavisi tuniğe buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sefamerve, Ramazana özel fırsatlar sunarak sizleri gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya teşvik ediyor. Ramazan boyunca her siparişinize şal hediye, 200 TL ve üzerindeki siparişlerinize Kuran-ı Kerim hediye ederken ikinci siparişlerinize kargo ücreti almıyoruz. O halde kolay  gelsin.